Index / Standard / 1972 Peugeot 204 & sol; & sol; Recension

Share This Post

Standard

1972 Peugeot 204 & sol; & sol; Recension

Vanligtvis när människor går på semester du få ett grepp om allt arbetet. Jag nästan överväga YouTube mitt arbete ibland, eftersom det tar en hel del tid. Jag alltså inte planerar att skjuta många filmer, men för säkerhets skull tog jag alla mina red

Advertisement

Vanligtvis när människor går på semester du få ett grepp om allt arbetet. Jag nästan överväga YouTube mitt arbete ibland, eftersom det tar en hel del tid. Jag alltså inte planerar att skjuta många filmer, men för säkerhets skull tog jag alla mina redskap med mig. (Som består av tre åtgärds kameror, fästen och en ingångsnivå mirror DSLR-kamera, som alla lätt gick i min bär på).

Under ett samtal med min bror i Nederländerna hans 1972 Peugeot 204 kom upp. Vi båda inte ens tänka på det tills det ögonblicket i tid. Det beslutades ganska mycket på plats att en översyn måste ske. Naturligtvis skulle det visa sig vara både en översyn av bilen som en översyn av den holländska landsbygden. Han fick den ur garaget, vi städat upp och gick för en enhet, är ett resultat av vilket nedan:

Redigera video som dessa är en sann lycklig plats för mig. Visst, jag saknade att vara där, men glad att jag tog sig tid att skjuta detta med min bror. Det kommer att vara för evigt på YouTube, och jag föreställer oss ser tillbaka på denna 30 år senare.

Share This Post