Index / konstig World / 9 YouTube-videor som visar alla kan få Sober

Share This Post

konstig World

9 YouTube-videor som visar alla kan få Sober

Den 30 oktober 2009 slutade jag dricka. Men i stället för bara tyst ge upp och gå vidare med mitt liv som en normal person, beslutade jag att spela in den och lägga upp processen på nätet, prutta ut en YouTube-video varannan månad för att skapa ett s

Advertisement

Den 30 oktober 2009 slutade jag dricka. Men i stället för bara tyst ge upp och gå vidare med mitt liv som en normal person, beslutade jag att spela in den och lägga upp processen på nätet, prutta ut en YouTube-video varannan månad för att skapa ett slags bakom musiken episod spelas i omvänd (där bandet börjar berusad och utarmade och långsamt får ett skivkontrakt). Detta pågick under de närmaste två åren och jag kommer att förstöra slutet - det fanns ingen återfall och jag är fortfarande nykter.

Hur som helst, jag har fått tusentals meddelanden om dessa från människor som säger att de har hjälpt dem, som är en konstig plats för mig att vara i. Jag är inte den typ hjälpa. Jag har alltid föreställt mig själv som en kille som samhället var bara tvungen att sucka och ta itu med - en bugg på vindrutan som torkarna kan bara inte riktigt bli av med.

Men här är vi, så låt oss njuta av denna smärtsamma men inspirerande retrospektiv tillsammans.

9
"Jag har bestämt att jag ska sluta dricka ... för ett tag."

Denna video är svårt för mig att titta på. Jag har haft fullständig Internet främlingar berätta att de var tvungna att titta på det i bitar, eftersom det skulle bli smärtsamt ... särskilt mot slutet.

Detta är den natten som jag tog beslutet att sluta dricka, och jag är buttfuck full. Jag börjar videon på min sjuttonde öl, och avsluta det med nummer arton. För tio olidlig minuter, jag lethargically snubblar över mina ord och försöka förklara varför jag hade fattat beslutet att sluta. Återigen, dricka hela tiden. Det är inte riktigt en David Hasselhoff ögonblick ... men sedan igen, jag tror inte att någon annan än David Hasselhoff själv kan få den här jävla berusade och fortfarande lever.

Titta på det, är den svåraste delen för mig inte så mycket rörigt vandring eller slappa berusade ögon ... det är en fras jag använde, att om du någonsin försökt att sluta något, såg du direkt. Det är skyddsnät.

Speciellt när jag sa att jag hade beslutat att sluta dricka, tillade jag, "ett tag." Jag gjorde detta två gånger. För personer som inte har att beroende demon som bor i din skalle, kan det verka som en godtycklig skillnad i formuleringen. Men för någon som mig - och det finns hundratals av dem i mitt forum inkorg - det betyder allt. Det är missbruket planera återfall i förväg. Det är missbrukaren om en mjuklandning plats så som senare kan vi gå tillbaka till att dricka igen och berätta för någon som konfronterar oss, "Ja, jag var inte sluta för evigt. Jag var bara att ge upp ett tag för att se om jag kunde . "

Lyssna efter det nästa gång du hör en vän säger att de försöker ge upp alkohol eller vad deras vice är. "Jag kommer att ta lite tid att få detta under kontroll" eller "Ja, jag kommer definitivt att skära ned en stund för att bevisa att jag är inte beroende." Du ser ironin - om du inte kan ge upp för alltid, då du är en missbrukare. Annars är det som om du accepterar att få engagerade men var noga med att hålla dina gamla flickvänner "siffror runt.

9 YouTube-videor som visar alla kan få Sober

Photos.com
Hej, har en snubbe att hålla sina möjligheter öppna.

Det video är min botten, och det är där på YouTube för alla att se. Inte en skådespelare porträttera en alkoholist, följt av ett montage över några upbeat, ostliknande 90-talsmusik som han rensar upp sitt liv och visar sig Jennifer Aniston att han äntligen har blivit en man värdig hennes vagina. Det är en verklig person i en verklig kris, ber om hjälp vid den lägsta punkten i hans liv.

8
"Jag hade vad läkarna och jag trodde var en hjärtattack ..."

Den första dagen utan att dricka var tuff, och du kan se det på mitt ansikte som knoge utskrifter. Du behöver inte ens att vara uppmärksam på vad jag säger. Titta hur utmattad jag. Lyssna på mig ströva i slutet om matlagning middag - Jag kunde inte hålla en tanke att rädda mitt liv, och mina händer skulle bara inte sluta röra sig. Det fidgety, ständig rörelse inte stanna för nästan en vecka, och det irriterade den levande skiten ur mig. Jag är säker på att det irriterade alla andra också, men då jag kunde bryr sig mindre om vad de trodde. Det enda jag var bekymrad över gjorde det genom ett samtal utan stickande någon i ögonen med röven slutet av en bläckpenna.

Du måste komma ihåg att vid den tiden gjorde jag en skit manuellt arbete jobb, tvätta halvfabrikat för en levande. Vilket innebar att inte bara var jag kontakter med allmänheten hela dagen, men mina kunder var enbart lastbilsförare - några av de tuffaste, mest prålig, svåraste att tillfredsställa kunder på planeten. Många av dem var konfronterande och aggressiv, vilket är tillräckligt hårt för att hantera under normala omständigheter. Att göra det samtidigt går genom indragning gränsar omöjligt.

Men att få igenom den första dagen var en milstolpe för mig. Det var bokstavligen det första hela dagen jag hade tillbringat nykter i flera år. Jag var inte säker på att jag kunde göra det. Blotta tanken skrämde fan lever av mig, men den här videon markerade början av de mest dramatiska positiva förändringar jag någonsin har upplevt.

7
"Jag kan inte riktigt säga att det var en mänsklig gestalt ... det var som en stor klump ..."

Dag 3 förde hallucinationer och influensaliknande symtom, både direkt kopplad till alkoholabstinens. En spöklik klump i mitt sovrum, och röst min döda far:

När jag nämna att jag hängde en skylt på min lägenhet dörren säger alkohol tilläts inte inuti, det var inte en metafor. Det var en verklig, fysisk tecken. Om du inte förstå betydelsen av att föreställa sig att hänga en skylt på din plats som berättar för dina vänner att de inte kan komma in om de har för avsikt att göra något av vännen saker som de är vana vid att göra. "Nej Video Game Zone" eller "All Freestyle Rapping är förbjudna här" eller "No Tatuerings kukar på Steve." Tänk på hur de skulle tolka det. Tänk på hur länge de skulle förbli dina vänner.

6
"Jag sket en älg."

Den fjärde dagen av nykterhet var en stor vändpunkt.

Inte bara var det svåraste, men det var den dag då världen plötsligt öppnas. Jag började se och förstå saker som min berusade sinne användes för att sudda ut. Jag långsamt vakna upp, och för första gången på en vecka, var min humor börjar kika huvudet ut. Det var ett enormt steg för mig eftersom jag har skrivit komedi på internet av och på sedan slutet av 90-talet. Det är en av de stora delar av min personlighet. Så, en av mina stora bekymmer var att jag inte skulle kunna vara rolig när jag bort sprit från ekvationen. Jag hade alltid skrivit mina artiklar medan byxor shittingly druckit - sedan långt innan jag skrev för spruckna.

Detta var för övrigt också den dag då jag insåg att när din kropp används till tjugo år av "öl skiter," det vet inte hur man ska reagera när du byter bränsle. Det går åt motsatt håll och vänder alla dina avföring i betong. Eller som jag beskriva det i videon, skiter en älg. Horn och alla.

5
"Jag inte hota någon, jag inte döda någon ..."

Missbrukare kallar det "Den rosa moln." Det är underbart, må-bra sträcka av dagar som du får rätt när återhämtningen har gett resultat. De fysiska nackdelar på abstinens är ganska mycket över med, och du börjar se de positiva effekterna av nykterhet: mer pengar, mår fysiskt bättre, sinne rensa upp. Detta leder på en ström av positiva känslor och optimism som tyvärr inte varar.

Tja, Dag 5 fann mig smack dab i mitten av den rosa moln:

Mannen, som natten och nästa flera var fantastisk. Jag kunde ha tagit på hela världen, och jag låta alla veta det i slutet av den videon. Men, som hallucinationer och skakningar, rosa molnet är ett symptom.

När det börjar försvinna, det är då återfall inträffar. Återgången till någon form av normalitet känns som en nedstigning tillbaka till dåliga tider. Du tror att du halka och du behöver något att komma tillbaka upp till det högt igen. En alkoholist sinne säger automatiskt, "Booze Booze! Tar dig tillbaka uppe!"

Även heliga skit, jag har glömt hur mycket jag hatade att cheapass Walmart futon. Den som äger en av dessa saker är en skitstövel.

4
"Fmop!"

Dag 11:

3
"Här är min jävla gut skillnad."

Dag 29. På den allra första video, drog jag berusat upp min tröja och visade min öl tarmen till världen. Det var inte massiva som de du ser nedskräpning en TNA Impact brottning publik, men det var den största min kropp någonsin hade producerat, och jag var intresserad av att veta om det skulle försvinna när jag slutat dricka.

Det gjorde! I 29 dagar, hade jag förlorat 30 pounds utan att ändra min dagliga rutin.

Inga ytterligare motion, inga speciella livsmedel, ingen kokain. Jag skär bara ut öl, och en månad senare var jag ner till min normala storlek igen. Tyvärr, min penis aldrig förlorat vikt. Det är pinsamt ibland eftersom det är svårt att hitta normalstora byxor med extra grenen. Du måste specialbeställning dem.

2
"Jag tror att jag har fått 500 meddelanden från människor, säga tack ..."

Denna video är 405 dagar efter den första, men ser ut att vara fem år senare. Eller en annan person.

Innan du frågar, ja, i slutet nämnde jag att jag kommer att använda samma metod för att sluta röka. Det varade några månader. Det måste bli föremål för en separat bit på vägen.

Hur som helst, under mellantiden mellan den här videon och den sista, hade jag förlorat mitt jobb på lastbilstvätt plats jag hålls nämna, på grund av ett ryggproblem. Det kan ha varit katastrof (kronisk smärta plus oändliga fritid plus missbruk = vad som dödade min pappa innan han var 50). I stället kanaliseras jag att energi att skriva komedi.

Jag har en vän på redaktionen här på spruckna, som normalt skulle vara en fördel ... förutom att han också visste att jag var ett fyllo. Han skulle tidigare har aldrig låtit mig någonstans nära driften av en rädsla för att jag skulle hamna skicka ett sent berusad rant till alla sina chefer. Men den vägen rensades tack vare år av nykterhet under mitt bälte och chockerande insikten att det är faktiskt sätt lättare att forska en artikel utan öl molekyler täpps till hjärncellerna. Jag brukade skriva några artiklar om året; nu jag upptäckte att jag kunde hamra ut polerad arbete med en hastighet av en bit per vecka, om inte mer.

9 YouTube-videor som visar alla kan få Sober

Och folk faktiskt läser dem.

Redan Jag gjorde så mycket pengar från det som jag hade på min gamla (skit) jobb. Då som jag skrev flera artiklar och finslipade mina färdigheter, fick jag mer bakom kulisserna arbete, inklusive en fast layout läge. Som satte mig framme, och några månader senare, kunde vi äntligen flytta ut ur den sardin burk en lägenhet vi bodde i (I get som på en minut).

Vid den tiden jag gjorde det video, ungefär ett år sedan, var jag äntligen känna sig som en vuxen. Efter 36 år av fylleri och fattigdom och oro och depression och även hemlöshet, var min långa bruten barndom äntligen närmar sig sitt slut.

Ja, hade jag fortfarande suget från tid till annan. Ja, det fanns dagar som jag kämpade. Men jag var fortfarande ren och att nykterhet var vad landade mig min karriär. Förut tog sprit företräde framför allt. Det krävde min fulla uppmärksamhet. Vid denna tidpunkt, var mitt liv mitt eget - jag kallas jävla skott.

1
"Ibland jag ska gå in i lokala bibliotek eller livsmedelsbutik och bara plocka en kamp ..."

Två år.

Japp, är detta en filmad med en verklig kamera istället för en skit webbkamera. Så du vet något har lönat sig! Dessutom har jag en slicked tillbaka hästsvans eftersom det vid denna punkt, sprang jag min egen maffia.

Slutligen kunde vi att flytta ut ur det ett sovrum där alla mina andra filmer sköts. För att ge dig en uppfattning om hur stor en övergång detta var allt i vår gamla lägenhet var möjlighet i så tätt att vi bokstavligen inte har tillräckligt med utrymme för att köpa något annat. Som om vi plockade upp ytterligare en matstol, kunde vi inte lägga den i alla rum, eftersom det skulle ha blockerat en vandringsled ... och eftersom det inte fanns endast fyra rum i det hela, ledde varje vandringsled till något viktigt . Spis, säng, badrum, kylskåp.

Att veta att föreställa sig detta: när vi flyttade, allt vi ägde kunde vara lämpligt bekvämt i den nya husets vardagsrum. Sängar och alla. Allt.

Jag vet att jag gör skämt om att vara rik på videoklippet, men låt inte det underminera vad vi faktiskt gjorde åstadkomma. Vi är vanliga människor nu. Med en medelklass resultat istället för själen förkrossande fattigdom som jag uthärdat under trettiofem år. Jag kan ge mina barn en miljö som mina föräldrar aldrig kunde - en lugn, ren plats med sina egna sovrum, en gård och en trevlig stadsdel. Jag har allt komedi arbete jag kan hantera, jag skriver en bok, jag planerar ett bröllop ...

Jag är frisk för första gången på över två decennier. Jag är i ett förhållande som inte är flyktig och destruktiv. Jag jobbar ett jobb fullt av professionella människor som verkligen uppskattar del jag spelar. Jag är ... normal.

Inte alla som dricker har ett problem, jag vet det. Men jag säger att om du har ett problem, du är inte dömd. Jag flydde. Så kan du.

För mer ost, kolla in The Top 10 Kändis Sex Videos Ingen ville se och 5 saker ingen berättar om sluta dricka.

Share This Post