Index / Standard / Acura NSX av Kyosho

Share This Post

Standard

Acura NSX av Kyosho

Det finns inget som den ursprungliga NSX. En japansk sportbil från 90-talet som ser ut som en modern exotiskt. Och en av de bästa bakljus mönster i hela fordonsindustrin historia. Detta är USDM Acura NSX i 1/18 skala, en av Kyosho tidigaste modellern

Advertisement

Acura NSX av Kyosho

Det finns inget som den ursprungliga NSX. En japansk sportbil från 90-talet som ser ut som en modern exotiskt. Och en av de bästa bakljus mönster i hela fordonsindustrin historia. Detta är USDM Acura NSX i 1/18 skala, en av Kyosho tidigaste modellerna.

Jag smög här ett par veckor sedan och slutligen fick att göra några fotografering. Jag vet sensei SN210 har en av dessa - Jag var tvungen att läsa hans recension innan få en för mig själv. Jag köpte den här modellen från samma kille som sålde mig 300ZX, och han frågar $ 80 för det, helt nya i rutan och alla. Med tanke på priset och ålder, verkade det som en rättvis affär. Vi vet alla att äldre modeller inte en chans med de nyare. Men en Autoart skulle har kostat dubbelt så mycket, och jag ville inte gå dit.

Från utsidan, denna Kyosho ser ganska grundläggande. Det finns inte en ton av detalj, och gjutning är inte så skarp. Passform och finish är inkonsekvent och i allmänhet ojämn från ena sidan av bilen till den andra. Sedan heller detta är vad, tjugo år gammal? Modell- har kommit en lång väg sedan. För att vara ärlig, jag förmodligen skulle ha spände ner och betalat premien för AA - ett klassiskt fall av du-får-vad-du-pay-for. För framtida referens, jag tror jag ska hålla med nuvarande utsläpp när det är möjligt.

Naturligtvis finns det ett område där Kyosho utmärker, och det är med motorrummet. Det är som om de tillbringade 95% av sin tid att finslipa denna dolda delen av bilen och ignorerade resten.

Share This Post