Index / Standard / Är du OK & quest; Jag är inte OK & period;

Share This Post

Standard

Är du OK & quest; Jag är inte OK & period;

Hur är alla klara med den här veckan? Jag har varit i en komplett dimma sedan onsdag. Jag har druckit mer, knappt äta, och även röka cigaretter igen. Och jag är en rak vit kille. Jag kan inte föreställa mig vad min kvinnliga, minoritet, och HBT vänne

Advertisement

Hur är alla klara med den här veckan? Jag har varit i en komplett dimma sedan onsdag. Jag har druckit mer, knappt äta, och även röka cigaretter igen. Och jag är en rak vit kille. Jag kan inte föreställa mig vad min kvinnliga, minoritet, och HBT vänner går igenom.

Men saken är den största faran för de kommande fyra åren handlar inte om kön eller ras, religion eller sexuell identitet. Det handlar om klimatet. Denna administration och den republikanska kongressen och högsta domstolen kommer inte bara sätta stopp för eventuella framsteg vi har gjort på den globala uppvärmningen. De kommer faktiskt införa strategier för att göra det ännu värre. Jag vet att det är klyscha att säga detta, men jag har ingen aning om vad jag ska säga mina barn. Ingen aning alls.

Hur som helst, hur är ni alla håller upp? Utlopp för mig. Rant till mig. Gråta med mig. Gråta med varandra. Vi behöver varandra just nu.

Share This Post