Index / Arkitektur / At First & comma; Jag tyckte synd om människor som lever i denna lilla House & period; Sedan såg jag närmare och tid, och tid, och tid, Nu är jag svartsjuk och period;

Share This Post

Arkitektur

At First & comma; Jag tyckte synd om människor som lever i denna lilla House & period; Sedan såg jag närmare och tid, och tid, och tid, Nu är jag svartsjuk och period;

Under årens lopp har bostadsstorlekar i USA varit en fördubbling. Men par som Christopher Smith och Merete Mueller varit inse att storleken är inte det viktigaste om var du bor. Istället, och andra i "litet hus rörelse," vet att effektivitet och

Advertisement

Under årens lopp har bostadsstorlekar i USA varit en fördubbling. Men par som Christopher Smith och Merete Mueller varit inse att storleken är inte det viktigaste om var du bor. Istället, och andra i "litet hus rörelse," vet att effektivitet och gröna levande kan vara viktigare. Tillsammans bestämde de sig för att göra något tillbaka- - även om det är liten. De byggde ett hus tillsammans.

Christopher och Merete hade ingen byggnad erfarenhet, men de visste vad deras fundament skulle vara ... bokstavligen.

At First & comma;  Jag tyckte synd om människor som lever i denna lilla House & period;  Sedan såg jag närmare och tid, och tid, och tid, Nu är jag svartsjuk och period;

Ändå beslöt de att bygga sin dröm hem.

At First & comma;  Jag tyckte synd om människor som lever i denna lilla House & period;  Sedan såg jag närmare och tid, och tid, och tid, Nu är jag svartsjuk och period;

Och det skulle vara liten.

At First & comma;  Jag tyckte synd om människor som lever i denna lilla House & period;  Sedan såg jag närmare och tid, och tid, och tid, Nu är jag svartsjuk och period;

Share This Post