Index / livsstil / "Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Share This Post

livsstil

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Detta Alla hjärtans dag, när alla prisade dygder coupledom talar Rose Hackman till sex personer som minnas vad det innebär att vara lös Brian Fitzhugh och Yasmin Ali: en av många New York-bor som omfamnar singledom. Illustration: Vin Ganapathy Crissa

Advertisement

Detta Alla hjärtans dag, när alla prisade dygder coupledom talar Rose Hackman till sex personer som minnas vad det innebär att vara lös

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Brian Fitzhugh och Yasmin Ali: en av många New York-bor som omfamnar singledom.
Illustration: Vin Ganapathy

Crissaris Sarnelli, 31: "Att sprida ut som en sjöstjärna i sängen"

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Den bästa delen av att vara singel är att ha min egen säng. Varje dag jag sträcka ut hur länge jag vill.

En annan sak är att när du är singel, det finns en frihet att göra vad gör dig glad och en öppenhet för din omgivning också. Till exempel, gick jag i regnet nyligen. Det var en man med ett paraply som erbjöd mig att ta skydd med honom. Jag kurade med honom som vi korsade vägen. Det började och slutade där. Jag vet inte om jag skulle vara så öppen för de stunder när jag var inte enda.

Kwesi Sansculotte-Greenidge, 34: "Jag älskar gråzonen"

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Jag älskar gråzonen. Det är någonstans mellan medvetet inte dating och att vara i ett förhållande. När du är singel, kan du surfa på gråzonen utan att någonsin göra personen obekväm eller överskrida en linje.

För att vara ärlig, jag vet inte riktigt få de andra zonerna. Det är "medvetet inte-dejting zon" - vad är det egentligen? - Då finns gråzonen - som är gigantisk - och sedan finns det förhållandet zonen - och vi vet alla vad det betyder.

När du är i gråzonen, kan du be många olika människor att gå med dig i aktiviteter och dela roliga upplevelser med dem. Du kan också göra vänner på detta sätt - det behöver inte vara romantisk.

Yasmin Ali, 29: "Min relation med mig är bergfast"

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Vid slutet av dagen du bara har själv. Jag vill vara säker på att relationen som jag har med mig är bergfast. Att vara ensamstående innebär att jag kan koncentrera sig på det. Jag kan utvecklas andligt och känslomässigt utan någon förväntar dig att vara densamma, utan att någon säger: ". Nej, jag trodde du var så här långt"

Jag växte upp med en klassisk Disney-prinsessan komplex, som att tänka min självkänsla kommer endast valideras när jag är med en man eller en riddare i skinande rustning. Det blir mer och mer uppenbart att en kille på Tinder - eller någon kille alls - inte kommer att "fylla" mitt liv.

Janey Byun, 32: "Det enda jag tyckte om äktenskapet var skatte paus"

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Jag har varit gift tidigare. Det enda som jag tyckte om det var skatte paus. Nu när jag är singel, har jag inte svara för någon. Ingen betalar räkningar med undantag för mig. Jag har inte något ansvar, med undantag för de som jag plocka själv.

Jag har många vänner. Jag är aldrig i nöd för en bar eller en restaurang följeslagare. Det kan bli ensam, men. Speciellt när det är kallt. Då jag vill ha en cuddle kompis.

Maxime Leroy, 26: "Möjligheten av en spontan möte"

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Jag är inte ett stort fan av att vara singel. Men det betyder jag kan träffa intressanta människor och tillbringar mycket kvalitetstid med vänner.

Jag inte hittills fem personer samtidigt. Om jag träffar någon romantiskt, beror det på att människan är rätt person för mig i det ögonblicket. Jag vet inte datum som de flesta amerikaner gör.

Det är en av anledningarna till dejting program är inte för mig. Jag vill inte att titta på 100 personer samtidigt. Jag föredrar möjligheten till en spontan möte.

Brian Fitzhugh, 52: "Inte är med fel person"

"Åtminstone jag är inte med fel person": sex New York-bor på loving enda liv

Alla svar som människor ger normalt den bästa delen av att vara singel, jag tror inte att de gäller i mitt fall. Någon kan säga, till exempel, vara singel medel kommer det att finnas rester när du laga mat själv. Och vem älskar inte matrester?

Tja, jag skulle föredra att det inte fanns rester. Jag skulle föredra att laga mat för två. Och om jag matlagning för två, skulle det betyda jag hade träffat rätt person.

Kanske den bästa delen av att vara singel är inte att vara med fel person. Eftersom det [vara i en relation med fel person] har hänt - och det är inte bra.

Share This Post