Index / Standard / Autonoma Tesla Crash

Share This Post

Standard

Autonoma Tesla Crash

Jalopnik täckning av denna krasch, liksom Alissa Walkers skitsnack blogginlägg kvar mig utan svar. Var detta ett fall där det skulle ha kraschat ändå eftersom semi drog ut framför? Eller kan Tesla har slutat i tid om föraren uppmärksam? Hursomhelst h

Advertisement

Autonoma Tesla Crash

Jalopnik täckning av denna krasch, liksom Alissa Walkers skitsnack blogginlägg kvar mig utan svar.

Var detta ett fall där det skulle ha kraschat ändå eftersom semi drog ut framför? Eller kan Tesla har slutat i tid om föraren uppmärksam?

Hursomhelst här är hur jag ser det: när jag flyger i en Cessna eller Piper eller vad som helst och det är på autopilot, om jag i visuella förhållanden jag har fortfarande att hålla ett öga ut genom fönstret för trafik och terräng och väder. Så om jag på 7000feet och jag fortfarande titta vart jag ska, om du är Mr Hot skit för hjärnor i din Tesla du har bättre hålla ett öga på vägen. Jag vet inte exakt vill vara t-urbenat av en 4000lbs tegel av litium med en säck eller två av vatten i den.

Share This Post