Index / konst / Beatrice Dillon s favoritlåtar

Share This Post

konst

Beatrice Dillon s favoritlåtar

London producent, musiker och NTS DJ tömmer innehållet i hennes psykiska rekord väska Foto: Anne Tetzlaff Spåret Jag ska öppna min nästa DJ-set med African Head Charge: Crocodile Handresgods [Youtube] 3KT1udnXFj0 [/ youtube] Beror på den tiden, men d

Advertisement

London producent, musiker och NTS DJ tömmer innehållet i hennes psykiska rekord väska

Beatrice Dillon s favoritlåtar

Foto: Anne Tetzlaff

Spåret Jag ska öppna min nästa DJ-set med
African Head Charge: Crocodile Handresgods

Beror på den tiden, men det låter bra på på ett system. Jag såg dem en gång på Brixton Academy, fantastisk musik.

Spåret Jag spelar alltid för att rädda ett dansgolv
Claudette & Ti Pierre: Zanmi Camarade

Det är en virvlande synth mästerverk av den haitiska duo. Inte så välkänd, men folk verkar vilja dansa till den.

Spåret som för närvarande får flest spola bakåt
Mindre Science: Glamour

Ingen aning om hur man gör spolas, men jag har spelat här några gånger över en uppsättning. Jag älskar mullrande bas, autoklaven mönster och konstiga röster som löser sig i och ut ur bruset. Skrämmande och mycket dansant.

Spåret tror jag har varit orättvist sov på detta år
Oräkneligt: Doff

Jag tror faktiskt inte om musik på det sättet, men det gjorde ett stort intryck på mig förra året. Det är lysande, i sin egen galax, jag antar att det är hur bitar av [Talking Heads '] Remain in Light kunde ha låtit 35 år på.

Spåret Jag önskar att jag aldrig hade spelat
Cresa Watson: Dead

En fantastisk låt, och folk känner igen proverna, men det är alldeles för gråtmild.

Det bästa spår av min favorit ny artist
Tessela: Bottom Ut

Tessela är en mycket etablerad konstnär, men förra årets botten är mycket uppfinningsrika. Avskalad syrabassline med skarp dub effekter, jag älskar denna post.

Spåret Jag skulle spela i Ibiza
DJ Sprinkles & Mark Fell: Fresh

Jag har aldrig varit i Ibiza men jag skulle vilja se hur detta skulle låta det.

Spåret Jag skulle spela på min auntie bröllop
Dinah Washington: Jag skulle kunna skriva en bok

Jag är en skräp bröllop dj, men jag tror Dinah Washington version av den här låten är mycket romantisk.

Banan som borde ha varit en crossover hit
Gwen Guthrie: Hänglås (Larry Levan Mix)

Jag antar är inte Nothin 'Goin' On Men Hyran var Gwen Guthrie sanna crossover hit men för mig är det en. Jag älskar varje ögonblick av denna post. Kombinationen av talanger som producerade allt som Compass Point stuff är otroligt.

Spåret Jag skulle spela på min begravning
Garnet Mimms: Så länge jag har dig

Skulle inte ha något downbeat, så det skulle vara så här; Det är själen som mest livsbejakande.

Beatrice Dillon spelar Bloc, E3, fredag 29 januari

Share This Post