Index / Standard / Behöver en Diagnopposis

Share This Post

Standard

Behöver en Diagnopposis

Hej folks. Jag körde min 2014 Mustang på en 130 mil resa i morse. Jag körde från Cumberland, MD tillbaka till Washington, DC. Bilen två gånger gjort ett ljud som jag aldrig har hört det göra innan. Första gången det hände var när jag startat den från

Advertisement

Hej folks. Jag körde min 2014 Mustang på en 130 mil resa i morse. Jag körde från Cumberland, MD tillbaka till Washington, DC. Bilen två gånger gjort ett ljud som jag aldrig har hört det göra innan. Första gången det hände var när jag startat den från 60 mph till 80mph. Så snart jag gav det gasspjället, en konstig ... jag vet inte ... krispigt ljud ... eller kanske explodey ljudet kom från motorrummet. Jag var alla gillar ... whoa wtf var det? Men bilen fortsatte att fungera bra för ytterligare 90 miles. Sedan gjorde jag i princip samma sak och återigen en snabb kritan / bom ljud från motorn som jag matade gasreglaget. Min första tanke var en backfire eftersom det lät som en bom framifrån som kunde ha varit en detonation i insug (även om jag är verkligen långt ifrån en expert på detta). Jag ansåg också att det kunde ha varit de redskap slipning, men skulle inte jag har känt att alltför? Som en stöt genom drivlinan? För jag inte känner något alls, bara ljudet som bilen flyttas till en lägre växel för att accelerera. Någon som vet vad det kan vara? Jag fick gas från en skissartad station innan jag gjorde resan, så kanske dåligt gas bara skruva med något som orsakar backfires?

Har denna annons för din tid:

Share This Post