Index / Standard / Bil invändig rengöring tips behövs

Share This Post

Standard

Bil invändig rengöring tips behövs

Jag behöver för att rengöra en bil. Interiören är mestadels läder och det är jävla rang. Det har den hemska svett gunk över den. Ratten, växelspaksknoppen, armstödet, etc. Jag lyckades få bort det blinkerspakens, men bara för att det är hård plast så

Advertisement

Jag behöver för att rengöra en bil. Interiören är mestadels läder och det är jävla rang. Det har den hemska svett gunk över den. Ratten, växelspaksknoppen, armstödet, etc. Jag lyckades få bort det blinkerspakens, men bara för att det är hård plast så jag kunde bara skrubba hårt. Frågan är, hur får jag att skiten av läder? Jag försökte använda fönsterputs och duk, men som bara gjort det klibbiga och fick faktiskt något av. Halp plz.

Share This Post