Index / livsstil / Burt Reynolds: min familj värden

Share This Post

livsstil

Burt Reynolds: min familj värden

Skådespelaren berättar om sin far som var hans hjälte, men inte förtjust i sonens val att agera som en karriär, plus son han älskar och missar Burt Reynolds ... "Pappa var stark, men mamma var chefen." Foto: Vera Anderson / Entertainment Pappa v

Advertisement

Skådespelaren berättar om sin far som var hans hjälte, men inte förtjust i sonens val att agera som en karriär, plus son han älskar och missar

Burt Reynolds: min familj värden

Burt Reynolds ... "Pappa var stark, men mamma var chefen."
Foto: Vera Anderson / Entertainment

Pappa var min hjälte men han trodde agerar var för sissies. Jag hoppades att han skulle komma över det, men väl i min karriär han frågade när jag skulle få ett riktigt jobb. Han erkände aldrig att jag var bra på att agera, och jag kände att ingen mängd av framgång skulle göra mig en man i hans ögon.

Pappa hade alltid ett jobb, även under den stora depressionen, och skulle göra något för att få mat på bordet för min mamma och syster, Nancy Ann, som föddes 1930. Jag kom 1936. Min syster var väldigt lik mamma : tyst och stark. Hon var en fantastisk gal, men vi fick aldrig känna varandra väl, antar jag på grund av åldersskillnaden.

Under andra världskriget, pappa var en löjtnant inom artilleri och tjänade en chestful medaljer för sin roll i invasionen av Normandie och Ardenneroffensiven. Han talade aldrig om det. Efter VJ Day, stannade han i armén för ytterligare tre år som en del av ockupationen av Japan. Han var en överste då och armén lovade att göra honom en allmän om han stannade kvar i ytterligare tre. Hörde detta, sade mamma, "Du kan vara en allmän, men du kommer inte att min man."

Mamma bar en hel del på axlarna när pappa var utomlands och hanterat det med grace och gott humör. Pappa var stark men mamma, som var avdelningsskötare, var chefen. Strax efter att han kom hem, meddelade hon att vi skulle flytta från Michigan till Florida. Han ville inte gå, men hon satte sin fot ner.

När vi bosatte sig i Palm Beach County, pappa fick ett jobb inom byggverksamhet och jag gick till jobbet med honom. En dag en tråd som fångats på fingret och skivade bort det från knogen till spetsen. Han hade inte ens säga aj, han bara plockade upp, svepte den i en näsduk, och stack den i fickan. "När vi kommer hem i kväll, påminna mig att ge detta till din mamma", sade han. Mamma var bara lite förvånad. Hon visste hur han var.

Pappa blev sedermera polischef. En natt tog han mig till en bar där han var tvungen att gripa två hårda killar beväpnade med knivar. Han sade till dem att sätta vapnen ner, sedan fastnat en av knivarna i baren, knäppa bladet. "Usel blad", sade han, att kasta handtaget på sin ägare. Jag trodde att vi skulle behöva kämpa vår väg ut, men i stället en av de män sade, "Din pappa är en fan av en man."

Jag blev kär i skådespelerskan Sally Field när vi arbetade på 1977 filmen Smokey och Bandit. Sally och jag föreslog till varandra mer än en gång, men varje gång jag ville gifta, gjorde hon inte och vice versa. Om vi ​​hade gift, jag tror att vi skulle ha varit som eld och bensin. Loni Anderson och jag fick tillsammans efter Sally och jag bröt upp. Hon bad mig att dansa och viskade i mitt öra att hon ville ha mitt barn. Vi kallade det avslutas 1993 och pressen gick på högvarv. Princess Diana skickade mig ett tackkort för att hålla henne utanför omslaget till tidningen People.

Den värsta delen av skilsmässan förlorade vårdnaden om Quinton, som vi hade antagits. Han var bara sex när vi dela upp och domaren bestämde han skulle vara bättre med sin mor. Jag var fast besluten att vara motsatsen till min pappa, så jag såg till att han visste hur mycket jag älskade honom. Han visste att han antogs från tidig ålder för att någon nära oss beslutat att berätta för honom. Det har varit svårt eftersom han bor tvärs över gatan från sin mor. Jag tror inte att han har hört de största saker från henne om mig. Vi talar i telefon, men det är inte en bra relation. Jag älskar honom så mycket och jag tror att han älskar mig, men vi vill inte tillbringa så mycket tid tillsammans som jag skulle vilja och det är svårt.

Mamma dog 1992, när hon var 90. Pappa dog i sömnen exakt 10 år senare, i åldern 95. Han sa aldrig att han älskade mig, men han gjorde slutligen säga att han var stolt över mig. Och det var nog.

Men nog om mig av Burt Reynolds och Jon Winokur publiceras av Blink Publishing, 20 £

Share This Post