Index / Standard / Clooney för Senate 2018

Share This Post

Standard

Clooney för Senate 2018

TW: Den aldrig sinande val Amal skulle vara en stor uppföljning mode arvet av Jackie-O och Michelle-O. Dessutom föreslår hennes bakgrund som advokat för mänskliga rättigheter för mig att hon skulle ta på aktivist mantel First Lady med artister som El

Advertisement

TW: Den aldrig sinande val

Amal skulle vara en stor uppföljning mode arvet av Jackie-O och Michelle-O. Dessutom föreslår hennes bakgrund som advokat för mänskliga rättigheter för mig att hon skulle ta på aktivist mantel First Lady med artister som Eleanor Roosevelt och Lou Henry dammsugare. (Jag vill bara lägga till Jag önskar att Michelle kommer att bli ihågkommen på samma sätt, men jag tror att en stor del av hennes arv kommer att insvept i den offentliga stift av hennes initiativ att få barnen att ha sunda matvanor alternativ, eftersom amerikaner inte kunde hantera sin kallelse vår snöflingor fett, oh och obvs rasism.)

Jag menar, om alla Amerika är i stånd att röstar för erkännande då vi kunde göra värre. OH HEY vi redan har.

Share This Post