Index / Standard / Det finns söta människor i världen

Share This Post

Standard

Det finns söta människor i världen

Låt oss dela historier om oväntat söt eller personer i våra små världar. Vi behöver mer positivitet vad med allt som pågått och de minsta saker kan hjälpa. Jag börjar eftersom jag fortfarande är så rörd. Inställningen går kväll vid mötet boobieguy. B

Advertisement

Låt oss dela historier om oväntat söt eller personer i våra små världar. Vi behöver mer positivitet vad med allt som pågått och de minsta saker kan hjälpa. Jag börjar eftersom jag fortfarande är så rörd.

Inställningen går kväll vid mötet boobieguy.
BG: "Åh, jag tänkte bara. Jag har någonting till dig!"
BC: "För mig? Något? Wu? "
BG: "Flera något faktiskt!" Med ett stort leende på läpparna och ett hopp i hans steg. "Det finns en bänk här, jag ska ge det till dig nu!"

Han drar ut en liten papperspåse med en rosa bathfoam boll, rosa nagellack, en ansiktsmask och en får väl snart kort. Köpt och sammanställt av en av hans medarbetare. De har hört talas om hälsa kamp de senaste månaderna och hur jag har varit sjuk igen hela veckan och de ville önska mig väl!
Är inte det sweetest thing?

Något söt du såg / hörde / vet någon gjorde nyligen?

(ETA: Det är en liten grupp och jag brukade göra en del arbete för start han arbetar för, plus att han och den här tjejen som används för att arbeta på vårt företag, så jag vet alla av dem ganska bra ^^)

Share This Post