Index / Standard / En folyosó 37 & period;

Share This Post

Standard

En folyosó 37 & period;

Abból Indult ki, hogy amelyik bankot Már rabolták IgY ki, az valószínűleg érdekelt en tettesek elkapásában, ezért megkereste en legutóbbiról Szolo cikket, elolvasta, és rákeresett en nevére. Szerencsére tegi Német pénzintézet Volt, IgY második anyany

Advertisement

En folyosó 37 & period;

Abból Indult ki, hogy amelyik bankot Már rabolták IgY ki, az valószínűleg érdekelt en tettesek elkapásában, ezért megkereste en legutóbbiról Szolo cikket, elolvasta, és rákeresett en nevére. Szerencsére tegi Német pénzintézet Volt, IgY második anyanyelvén tárgyalhat, en központ lent volts Bajorországban, IgY megint vonatozhatott. De legalább nem egy szállodai szobában unatkozik, AMIG elkészül en fegyvere. Megnézte en menetrendeket, másnap kora hajnalban Indult egy vonat, ami csatlakozásokkal kora délutánra volts Münchenben, vett Ra jegyet másnap reggeli visszaindulással, Majd foglalt szállást egy éjszakára. Mikor mindennel végzett, visszament en fegyverboltba, ahol Nikolaus azonnal hátraküldte, de ERC valószínűleg Már elkezdte en munkát, ugyanis Már nem találta sehol. Visszament en szállodába, és az ágya sarkára Ulve gondolkodott, miként tudná meggyőzni az illetékest en képességeiről és vehetné Rá felbérlésére. Először är Kell Valami megfelelő Ruha, de vajon milyennek várják el az emberek en magafajtát? Látott Már plakátokat, Amik filmeket hirdettek hasonló karakterekkel, de nem akart volna sortban, feszülő pólóban, két Parabellummal az oldalán átsétálni en városon, csak, hogy megfeleljen az előítéleteknek, bőrkabátja ugyan Volt, de nem egy vademberé, csak egy kis szolid. Olyan táskája, Amit en nyakán átvetve tudott volna hordani pedig planet nem Volt, är nehezen tudta volna elképzelni, mikor nem zavarná. Vagy vehetne kosztümöt, az Hivatalos, de Abban Talan nem annak ADNA el Magat, aminek szeretné. Nehéz, nehéz ... Amikor megbízókkal beszélt, bármilyen rangban vagy rendben är álltak, ugyanúgy öltözött, mynta máskor, mert gy érezte, ezzel felel meg legjobban en kalandvágyó és sokat tapasztalt ember elvárásnak. Ahogy például mest är volt. De nem tartotta ezt en kinézetet Ra Värö megbeszélésre alkalmasnak, Mert először komolyan Kellett, hogy vegyék, tehát mest ez sem segített. Elővett egy tévéújságot, hatha mest segít, de ahogy nyúlt Erte, Mar Bli är villant, mi legyen, de ehhez le Kellett Mennie vásárolnia, Mert ilyen ruhája meg soha nem volt ezelőtt. Felkapta en pénztárcáját és leszaladt en bevásárlóutcára.

Mar a hatodik boltból Jott ki, és egyre levertebb volt. Meg nagyon Regen anyja megtanította, miről lehet megismerni en minőségi ruhát, és bármennyi är volt az árcédulán, itt meg igazán JOT nem talált. Nem nagyon ismerte en ruhamárkákat, ezért kénytelen volt mindegyikbe bemenni, ami alkalmasnak tunt, de Mar kezdte Unni, Lassan hajlott visszamenni en harmadikba, ami eddig meg en legjobbnak tunt. De ahogy belépett en hetedik boltba, megsejtette, innen Már nem dimma gärder kézzel kimenni. Elegans Volt, visszafogott és gyönyörű, pontosan olyan, ahol igazán szép ruhákat lehet venni. Elkezdte körbejárni en polcokat, találomra meggyűrt néhány ruhaujjat és elégedetten Lätta, mindegyik visszaugrott az eredeti formájába, elsimult är Mintha soha nem nyúlt volna hozzá. Egy Eladó lépett oda hozzá, elegans, ötven körüli NO, rövid, őszülő hajjal, azonnal bizalmat ébresztő mosollyal az ARCAN.

- Jó napot, tudok segíteni esetleg?

- Üdvözlöm, és köszönöm AZT hiszem, Igen. Egy sötétkék nadrágkosztümöt keresek, Valami hozzá Illo garbóval, Es azonnal RAM är kellene igazítani, Mert holnapra kell.

- En ruhaválasztásban tudok segíteni, de en méretre szabást csak egy hetes határidővel tudjuk vállalni.

- Nézze, nekem nagyon tetszenek itt en ruhák. Innen szeretnék valamit, gondolom ez önöknek sem mindegy, és az idejüket hajlandó vagyok boven megfizetni. Tényleg holnapra Kell en Ruha, de ha nem kapom meg itt, biztosan találok máshol. - Lassan kivette pénztárcáját en zsebéből és kivett belőle egy Fekete hitelkártyát. Hatásvadász módon letette az egyik polc tetejére és Latta, ahogy ett nej szeme követi, Majd kihúzza Magat.

- Elnézését Kerem egy pillanatra.

Selah kedves mosollyal engedte el, követte tekintetével és Latta, ahogy két kolléganőjének mond valamit és az ajtóra mutogat. Visszaindult Fele egyikükkel, en másikuk addig elment, becsukta en bejáratot és kitette en "Zarva" táblát.

- Természetesen segítünk, amiben csak tudunk. Kerem fáradjon Velem en fotelekhez, ahol kényelembe helyezheti Magat, en kolléganőm addig előkészíti en szoba jöhető ruhákat. - Parancsol addig tegi pohár italt? Vagy kávét, esetleg spenen?

- Ha Lenne egy nagy pohár ásványvizük, az igencsak jólesne.

- Maris hozom.

En következő két órában en Lány csodálatos ruhakavalkádot nézett AT, szerencsére tudta, MIÉRT Jott, IgY csak három teljes ruházatot választott ki egy helyett, cipővel, kiegészítőkkel együtt. Hagyta magával elhitetni, mekkora különbség van kék és kék közt, és, hogy en szeméhez mindenképp Kell Meg egy drappot választania. Ugyan tudta, en szeme színe alkalmazkodik Majd en ruhához, ahogy mindig, de annyira Jol érezte Magat ahogy nem fegyvereket vizsgált, hanem színeket és eséseket, nem akarta abbahagyni. En két ora végeztével levették en méreteit, két eladónő elvonult varrni, en harmadikkal pedig elbeszélgettek, Azaz inkább Ő tartotta szóval Selah-t, mert divatkérdéseket vitattak meg, amihez Ő nem igazán tudott hozzászólni, de legalább okosakat kérdezett. Már elmúlt tiz ora är, mikor kijöttek en kész ruhákkal, bedobozolva mindent és udvariasan en kasszához kísérték, ahol är en Lány megduplázta az összeget, Amit en pénztérgépen látott, amivel, ha lehet, Meg szélesebb mosolyt csalt en kiszolgálók arcára. Ahogy kilépett, Azok en közeli viszontlátás reményében köszöntek el tole, és nem kételkedett benne, őszinték voltak.

Négy hatalmas szatyorral ERT vara en szobájába, ahol megérezte, en vásárlás jobban kifárasztotta, mynta hitte. Felkapta gyorsan pizsamáját, megmosta en fogát, befeküdt az ágyba, de érezte, Valami nem Stimmel, ezért felkelt, magához vett en kikészítettek Kozul egy divatlapot és álomba olvasgatta Magat.

Share This Post