Index / Andra / Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Share This Post

Andra

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Ryska fotografen Andrey Pavlov har producerat en nyckfull fotoserien "ant tales", där han koreograferad myror i olika stunder av felet vardag med hjälp av rekvisita Pavlov tillverkade av råvaror som bär eller nötskal. Andrey Pavlov tillbringar t

Advertisement

Ryska fotografen Andrey Pavlov har producerat en nyckfull fotoserien "ant tales", där han koreograferad myror i olika stunder av felet vardag med hjälp av rekvisita Pavlov tillverkade av råvaror som bär eller nötskal. Andrey Pavlov tillbringar timmar inrätta sago scener. Han studerade myror, och såg att de alla följer en mycket specifik väg när de arbetar. Så han satte rekvisita på deras spår, och fotograferade insekterna interagerar med sina miniatyr "scenuppsättningar".

Varje bild är tagen vid särskilt nära håll av konstnären, som dokumenterar hans insekts grannar nära sitt lantliga hem i deras naturliga miljö.

Fotografen förklarade: "Under de senaste sju åren har jag alltid haft min kamera med mig, men det var först när jag fick barn och började läsa dem sagor som jag insåg att det var något jag gjorde aldrig som ett barn. Det var då jag bestämde för att kompensera för det och börja skapa några sagor av min egen. Jag brukade arbeta i teatern som var en stor hjälp när det gällde att göra rekvisita, och jag valde myror eftersom jag respekterar dem och deras sätt att leva. De bryr sig om sina barn och ta hand om de äldre. De har bott i miljontals år. Jag tar min inspiration från människor men lyckligtvis för mig myror är ganska nyfikna, som verkar för att göra dem mycket villiga deltagare. "

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Fantasivärlden myror av Andrey Pavlov

Bilder från Lensart

Relaterad

The Life of Nails - Creative Photography by Vlad Artazov

Humoristiska Art of Bent Objects av Terry Border

Det hemliga livet av Harvest möss

Den mörka sidan av Barbie

Share This Post