Index / Standard / Friends & comma; Romans & comma; Opponauts & period; & period; & period, Ge mig din färg Förslag

Share This Post

Standard

Friends & comma; Romans & comma; Opponauts & period; & period; & period, Ge mig din färg Förslag

Rätt, så jag som jag ibland gör, jag ska bygga en gitarr. Specifikt Jag bygger en Telecaster med en lönn hals. Jag tänkte gå med standard ikoniska Butter Blonde (bilden nedan), men jag tror att jag hellre göra det i en unik färg. Så vad jag vill är b

Advertisement

Rätt, så jag som jag ibland gör, jag ska bygga en gitarr. Specifikt Jag bygger en Telecaster med en lönn hals. Jag tänkte gå med standard ikoniska Butter Blonde (bilden nedan), men jag tror att jag hellre göra det i en unik färg.

Så vad jag vill är bilder av sportbilar, muskelbilar, familje sedaner ... något du tror skulle se bra ut på en platta av träsk aska.

Jag kan gå med antingen en svart eller en vintage vit plektrumskydd, så i princip vilken färg som helst kommer att fungera.

Share This Post