Index / Standard / Fruktar Walking Dead Heads söder om gränsen i en jätte säsong två Trailer

Share This Post

Standard

Fruktar Walking Dead Heads söder om gränsen i en jätte säsong två Trailer

Fullständiga upplysningar: Som io9 s recapper av The Walking Dead, jag inte titta på sin syster serie Rädsla, så jag inte ständigt jämföra de två. Så jag vet inte mycket om vad som händer i den här trailern, även om jag kan säga att de saknade anhöri

Advertisement

Fruktar Walking Dead Heads söder om gränsen i en jätte säsong två Trailer

Fullständiga upplysningar: Som io9 s recapper av The Walking Dead, jag inte titta på sin syster serie Rädsla, så jag inte ständigt jämföra de två. Så jag vet inte mycket om vad som händer i den här trailern, även om jag kan säga att de saknade anhöriga, begränsad tillgång, och kringflackande, laglöst, är beväpnade gäng ganska mycket parivärde för kursen. Men där Rädsla står varandra, för mig, är dess platser. Tijuana, baby!

Och den gigantiska hotellet är också en stor bakgrund för någon zombie överlevnad ske i och runt. The Walking Dead har förvisso sina förtjänster, men allt på att visa de senaste tre åren har skett n skogen eller i förorterna. Jag vill gärna en gigantisk hotell eller två.

Hur som helst, är du välkommen att dela saker du ser i denna gigantiska Comic-Con släpvagn med resten av klassen i kommentarerna.

Share This Post