Index / Standard / Har någon importerat en begagnad bil från Kanada till USA och strävan; Hur svårt var det & quest; Alla tips & quest; Skatter och strävan; Etc & period;

Share This Post

Standard

Har någon importerat en begagnad bil från Kanada till USA och strävan; Hur svårt var det & quest; Alla tips & quest; Skatter och strävan; Etc & period;

Jag funderar på att köpa en Subaru från Kanada och jag är för närvarande lite skrämmas av vad jag behöver göra för att importera den här. Jag har läst att jag måste bevisa EPA efterlevnad och att den uppfyller amerikanska krock regler. Vilka är de en

Advertisement

Jag funderar på att köpa en Subaru från Kanada och jag är för närvarande lite skrämmas av vad jag behöver göra för att importera den här. Jag har läst att jag måste bevisa EPA efterlevnad och att den uppfyller amerikanska krock regler. Vilka är de enklaste sätten att göra det? Detta är en modell som erbjöds i USA, så jag tror inte att det har några mekaniska skillnader.

Dessutom, vad ska jag vara beredd att betala, på toppen av inköpspriset på bilen?

Någon annan hjälp, råd eller information är mycket uppskattat.

Share This Post