Index / Standard / Har någon någonsin förbeställt en händelse gjuten innan & quest;

Share This Post

Standard

Har någon någonsin förbeställt en händelse gjuten innan & quest;

Jag pre beställt Matt Kenseth s Dover vinnande bil från tävlingen var jag bara på. Och jag undrar om någon här någonsin pre beställt någon form av pre produktion gjutning. Det behöver inte ens att av varit en Nascar eller racing gjutning. Jag var bar

Advertisement

Har någon någonsin förbeställt en händelse gjuten innan & quest;

Jag pre beställt Matt Kenseth s Dover vinnande bil från tävlingen var jag bara på. Och jag undrar om någon här någonsin pre beställt någon form av pre produktion gjutning. Det behöver inte ens att av varit en Nascar eller racing gjutning. Jag var bara nyfiken på hur lång väntetiden skulle kunna vara från pre produktion till din främre steg.

Tack för din tid!

Share This Post