Index / Standard / Hur gör jag övertyga min fru att detta är en nessecity & period;

Share This Post

Standard

Hur gör jag övertyga min fru att detta är en nessecity & period;

Så det finns en 90% chans att jag kommer att anta min 7-åriga brorson. Det har varit en möjlighet för vissa mptime nu, men under de senaste veckorna det förvandlats till nåt som kommer att hända och happinging snart. Min syster har vissa psykiska pro

Advertisement

Så det finns en 90% chans att jag kommer att anta min 7-åriga brorson. Det har varit en möjlighet för vissa mptime nu, men under de senaste veckorna det förvandlats till nåt som kommer att hända och happinging snart. Min syster har vissa psykiska problem som gör det mycket svårt att försörja sig, och nästan. Omöjligt att ta hand om ett barn, har mina föräldrar tagit upp sin son, och har haft vårdnaden om honom under det senaste året. Jo de är i sina sena femtiotalet och kan inte fysiskt hantera uppgiften att hantera en 7 år gammal och de har bett oss att ta honom. Vi trodde inte att min syster skulle gå med på det, men hon har. Och vi berättade för henne att om vi tar honom, tar vi honom tills han är gammal nog att bestämma vem han kommer att leva med. Jag vill inte låta honom och älska honom, och ta hand om honom, bara för att få honom slet ur mina armar i 4 eller 5 år. Så på något sätt förra veckan slutet vi fick honom en säng, det var gratis och it'lol arbete. Men jag ihåg att denna sommar när han besökte oss han Sayer till min fru "skulle Aunty det inte vara häftigt om jag hade en racerbil säng?" Tänk på att just nu han sover på en soffa eftersom mina föräldrar bor i en 600 kvadratfot litet hus. Pengar är stram, och det kommer att bli hårdare när han kommer hit, så hur gör jag övertyga henne att han behöver denna badass ZO6 säng? Även denna säng är 280 dollar på Toys R Us.

Share This Post