Index / Standard / Hur mycket kostar en Civic Dyno At & quest;

Share This Post

Standard

Hur mycket kostar en Civic Dyno At & quest;

Under helgen jag äntligen hade min bil dyno'd. Jag har varit nöjd med de milda modifieringar och melodi men jag ville se några siffror på papper. Det papper visar nu (jag är inte fadern) Si ser snabbare än det är. Min bil var betydligt tystare än all

Advertisement

Hur mycket kostar en Civic Dyno At & quest;

Under helgen jag äntligen hade min bil dyno'd. Jag har varit nöjd med de milda modifieringar och melodi men jag ville se några siffror på papper. Det papper visar nu (jag är inte fadern) Si ser snabbare än det är. Min bil var betydligt tystare än alla andra på Dyno dagar långa evenemanget förutom ett ben lager GSR Integra.

Skulle någon vilja gissa siffrorna för min Civic? Allt jag säger är grundläggande bult på delar, en melodi och jag har fortfarande min katt.

Edit: Siffrorna är 193 hk och 144 tq.

Nu med Dyno ark

Share This Post