Index / Standard / I & LPAR; Oavsiktligt & rpar; Besökte DTES i Vancouver & comma; före Kristus

Share This Post

Standard

I & LPAR; Oavsiktligt & rpar; Besökte DTES i Vancouver & comma; före Kristus

Lite bakgrund för de av er som inte är bekant med området: DTES är en extremt utarmade delen av Vancouver som ligger bokstavligen ett kvarter från några av de rikaste områdena i staden. https://en.wikipedia.org/wiki/Downtown_.... Jag var i Vancouver

Advertisement

I & LPAR; Oavsiktligt & rpar;  Besökte DTES i Vancouver & comma;  före Kristus

Lite bakgrund för de av er som inte är bekant med området: DTES är en extremt utarmade delen av Vancouver som ligger bokstavligen ett kvarter från några av de rikaste områdena i staden. https://en.wikipedia.org/wiki/Downtown_.... Jag var i Vancouver på företag och mina högskolor och jag beslutade att gå till Gastown för middag. En fel tur ledde till en annan och innan vi visste det var vi i hjärtat av East Hastings Street. Jag drog ut min kamera och knäppte några bilder. Jag kom ifrån denna erfarenhet mycket känslomässigt. Aldrig tidigare hade jag sett en sådan påfallande öppen droganvändning och prostitution blandas med en hög grad av psykisk sjukdom. Jag vet inte vad mer att säga annat än att det var en mycket viktig tidpunkt i mitt liv som jag aldrig kommer att glömma.

Share This Post