Index / Standard / Idag var ganska bra

Share This Post

Standard

Idag var ganska bra

När du kör hem passerade jag en orange Gallardo centrum, sedan en Martini livréklädda Alfa 4C i Valley. Jag fick också gratis lunch, återigen, jag har bara betalat för lunch en gång i veckan. Tyvärr, det lunch, medan läckra, innebar att sitta igenom

Advertisement

När du kör hem passerade jag en orange Gallardo centrum, sedan en Martini livréklädda Alfa 4C i Valley. Jag fick också gratis lunch, återigen, jag har bara betalat för lunch en gång i veckan.

Tyvärr, det lunch, medan läckra, innebar att sitta igenom en AIA möte där presentatören (och byggnad) gjorde allt i sin makt för att köra mig nötter. Hur svårt är det att sätta en kamera i ögonhöjd? (Svar: inte svårt)

Låt oss spela ett spel. Det fanns 4 bilar i sina tolkningar, en var lämpligt, 2 inte passar den exklusiva karaktären av platsen (ett konstgalleri), och den sista (när uppskattat) är inte säljs i USA. Låt oss se om ni alla kan gissa dem!

PS Jag får gratis lunch igen i morgon!

Share This Post