Index / livsstil / Jag har haft en affär för 10 år - vad ska jag göra när det slutar & quest;

Share This Post

livsstil

Jag har haft en affär för 10 år - vad ska jag göra när det slutar & quest;

Jag är mycket glad över att inte vara i en "normal" relation, men jag är rädd jag inte hittar en annan man som kan få mig att känna sig nöjd "Hur kommer jag gå om att hitta det nästa någon?" (Orsakas av modell.) Foto: Wavebreakmedia /

Advertisement

Jag är mycket glad över att inte vara i en "normal" relation, men jag är rädd jag inte hittar en annan man som kan få mig att känna sig nöjd

Jag har haft en affär för 10 år - vad ska jag göra när det slutar & quest;

"Hur kommer jag gå om att hitta det nästa någon?" (Orsakas av modell.)
Foto: Wavebreakmedia / Getty Images / iStockphoto

Jag har haft sex regelbundet med en gift man för cirka 10 år. Kön är häpnadsväckande, vilket är anledningen till att vi har fortsatt så länge. Vi är intellektuellt matchas och få på mycket bra, men ingen av oss vill att förhållandet att vara något mer än det är. Jag känner tur att ha vad jag har med honom. Jag är oberoende och mycket glad att inte vara i en "normal" relation. Jag arbetar utomlands en hel del och har honom att tillfredsställa mig när jag är tillbaka är perfekt. Jag är mycket nöjd med alla aspekter av mitt liv.

Men jag vet att förhållandet kommer till en naturlig slutsats vid något tillfälle. Som den tiden närmar (vi inte har ett fast datum, men vi blir inte yngre), undrar jag hur jag kommer att känna. Ja, jag kommer att vara oerhört tråkigt att ha förlorat en speciell, intim relation men jag är inte säker på om jag plötsligt vill dela mitt liv med någon på heltid. Om jag gör, hur ska jag gå om att hitta det nästa någon? Jag kommer att ha så höga förväntningar som jag undrar om jag någonsin kommer att hitta en annan man som kan få mig att känna sig nöjd - både sexuellt och känslomässigt. Jag vill inte vad jag måste sluta, men jag vet att det inte är möjligt. Det måste finnas andra, både den inre älskare och gifta en, som har haft en liknande upplevelse.

När du lämnar ett meddelande på denna sida, vänligen vara känslig för det faktum att du svarar på en verklig person i klorna på en verklig dilemma, som skrev till privata liv be om hjälp, och kan mycket väl visa dina kommentarer här. Vänligen överväga särskilt hur dina ord eller tonen i ditt meddelande skulle kunna uppfattas av någon i den här situationen, och vara medveten om att kommentarer som verkar vara störande eller respektlöst att den berörda personen kommer att tas bort.

Om du vill andra läsare att reagera på ett dilemma för er, skicka oss en översikt över situationen för cirka 150 ord. För råd från Pamela Stephenson Connolly sexualupplysning, skicka oss en kort beskrivning av din oro.

All korrespondens bör nå oss med onsdag morgon. E-post: [email protected] (du inte skicka bilagor).

Share This Post