Index / konst / Keith Flint på rävjakt rykten: "Det var inte min sak - Jag kommer inte att gå igen"

Share This Post

konst

Keith Flint på rävjakt rykten: "Det var inte min sak - Jag kommer inte att gå igen"

The Prodigy frontman medger att närvara vid ett spår jakt i Essex, men säger "inga djur jagades eller dödas, så mitt samvete är klart" The Prodigy Keith Flint var målet för hackare som påstår sig vara en del av Anonymous efter att han sågs på et

Advertisement

The Prodigy frontman medger att närvara vid ett spår jakt i Essex, men säger "inga djur jagades eller dödas, så mitt samvete är klart"

Keith Flint på rävjakt rykten: "Det var inte min sak - Jag kommer inte att gå igen"

The Prodigy Keith Flint var målet för hackare som påstår sig vara en del av Anonymous efter att han sågs på ett spår jakt i Essex.
Foto: DMC / Splash News / Corbis

Keith Flint, frontman i elektronisk gruppen Prodigy, har börjat det nya året att försvara rapporter om att han sågs på en rävjakt.

Flint har svarat på rapporter som påstås han hade investerat i flera jakt hästar och att "hans entusiasm för sporten är tal om Essex jakt cirklar", klargör att han har varit på ett spår jakt men inte döda några djur.

I en Facebook-inlägg, förklarar han:

När det gäller en historia som går runt om mig just nu - ja jag bor i Essex och har ett par hästar. Jag gick ridning med den lokala spår jakten, var det en åktur ut och ingen DJUR jagades eller dödas, så mitt samvete är klart, det var inte min grej och jag kommer inte att gå igen.

Flint har kritiserats på sociala medier för att gå jakt och Essex musiker har också varit föremål för en grupp som påstås vara en del av hacking gruppen Anonymous. I en video, postat av en användare med namnet AnonIntelGroup är Flint lambasted för sin lojalitet med "Tory brottslingar".

"Vi hade en gång en stor respekt för dig - vi beundrade din konst, din ilska, din vision och din frisyr," den maskerade figuren säger. "Men nu Anonym har riktat dig med meddelandet, eftersom du skam vad vi står för."

I januari 2015 släppte Prodigy en comeback singel, Nasty, som innehöll en video som visar en tecknad räv jagas genom smutsiga gatorna i en olycksbådande stad.

Share This Post