Index / Standard / Kom och hämta den och exkl; Jalop & sol; OPPO Vinyl Dekaler & dollar; 2-3

Share This Post

Standard

Kom och hämta den och exkl; Jalop & sol; OPPO Vinyl Dekaler & dollar; 2-3

EDIT: 8/9/16 18:00 PST - första omgången slutsålda, meddelandet mig här om du bestämmer du fortfarande vill ha lite. Hej OPPOs, Min fru fick bara en av dessa tjusiga skärmaskiner så jag hade henne springa ut några Vinyl dekaler för mig.Jag var så imp

Advertisement

EDIT: 8/9/16 18:00 PST - första omgången slutsålda, meddelandet mig här om du bestämmer du fortfarande vill ha lite.

Hej OPPOs, Min fru fick bara en av dessa tjusiga skärmaskiner så jag hade henne springa ut några Vinyl dekaler för mig.Jag var så imponerad av hur de visade sig att jag beslutat att ha henne klippa ut lite mer.

Jag gjorde dessa av 3M (länk) 1080 serie vinyl. De är högblank vit.

De jalopnik dekalerna är 1X6 så till självkostnadspris jag kan skicka dem till någon i USA bara för $ 2 / varje.

OPPO dekaler är 2x6 så de kommer att vara $ 3 levereras.

Någon som vill en gärna skjuta mig ett meddelande här.

Jag kommer att skicka en begäran om pengar via PayPal. Du bör kunna få dem genom helgen.

Share This Post