Index / Standard / Kommande attraktioner för juni

Share This Post

Standard

Kommande attraktioner för juni

Vi är på sommaren filmen säsongen nu så det finns färre nya filmer eftersom de flesta av de pengar som sugs upp av storfilmer som kommer varje vecka, men det finns fortfarande några mindre filmer värt att kolla in. Dessa två första är de jag mest ser

Advertisement

Kommande attraktioner för juni

Vi är på sommaren filmen säsongen nu så det finns färre nya filmer eftersom de flesta av de pengar som sugs upp av storfilmer som kommer varje vecka, men det finns fortfarande några mindre filmer värt att kolla in.

Dessa två första är de jag mest ser fram emot att se.

Om tanken på Paul Dano och fisa liket av Daniel Radcliffe-med-en-erektion med äventyr tillsammans inte får dig upphetsad då definitivt kolla in trailern. Om ditt hjärta inte skyhöga efter det då jag inte vill känna dig.

Trailer:

Matthew McConaughey, Gugu Mbatha-Raw, och Mahershalalhashbaz Ali är allt jag behöver veta för denna film om en föga känd historia från inbördeskriget.

Trailer:


Emilia Clarke knullar med dina känslor. Definitivt ja för mig.

Trailer:


Medan utbildning på gymmet 11-åriga tomboy Toni blir hänförd med en dansgrupp. När hon kämpar för att passa in hon befinner sig fångas upp i fara gruppen börjar drabbas av svimningsanfall och andra våldsamma passar.

Trailer:


När det står klart att hans soloalbum är ett misslyckande, en före detta pojkbandet medlem gör allt i sin makt för att behålla sitt kändisskap.

Kan gå åt båda hållen, men det ser ut som det kan vara kul.

Trailer:


Många människor pissed och gnällde utan att ens ha sett den första av dessa som är anpassade nu, men jag såg när jag inte hade något bättre att göra en dag .... och det var ganska kul. Bästa filmen någonsin? Nej. Liksom den ursprungliga våldsamma, vuxenserier? Nej. Men liknande teckningarna eller granarna parti filmer och bra för barn och själlös popcorn kul? Absolut. Och här ser ut att bli ännu bättre.

Trailer:


Lorraine och Ed Warren reser till norra London för att hjälpa en ensamstående mor höja fyra barn ensam i ett hus plågas av skadliga sprit.

Ärligt talat, den första av dessa var bara okej, men det är fortfarande fick Vera Farmiga och jag är ett fan av Franka Potente (Spring Lola) så jag antar att jag ska vara åtminstone försöker detta.

Trailer:


Detta var en annan som jag hört massor av tjafsa om för den första filmen, men återigen, jag trodde det var popcorn kul. Jag gick eftersom jag ser absolut varje Woody är i och hamnade ha roligt. Nästan alla är tillbaka igen plus nu finns det Daniel Radcliffe och Lizzy Caplan också.

Trailer:


En annan film som många gnälla om utan att ens ha sett det. Ser ut som en uppdaterad version av alla svärd och trolldom filmer jag gillade som barn. Bowies son Duncan Jones regisserar, och jag gillade både månen och källkod som han gjorde tidigare. Plus den gjutna har Clancy Brown, Paula Patton, Ben Foster, Callum Keith Rennie, och både Dominic Cooper och Ruth Negga av den nya Preacher serien.

Trailer:


Ganska säker på att detta behöver ingen förklaring av något slag.

Trailer:


Verkligen inte ett fan av Kevin Hart alls. Men trailern ser tillräckligt bra, och The Rock är fantastisk så .....

Trailer:


Enbart 200 kilometer från stranden, är surfare Nancy attackerad av en vithaj, med sin korta resa till säkerhet att bli den ultimata tävlingen vilja.

Havet och Blake Lively och en haj. Jag är spel.

Trailer:


Skildrar livet på en hund när den färdas runt om i landet och sprider tröst och glädje.

Fantastiska cast och en weinerhund.

Trailer:


Och slutligen ..... Jesus, hatade jag den här filmen för första gången, men trots det och ännu dummare Hemsworth är i detta (och en misstänkt frånvarande Mae Whitman), jag är säker på att min röv kommer fortfarande att sitta där vid Imax att se specialeffekter om ingenting annat.

Trailer:

Share This Post