Index / Standard / Lego Chris Bangle Och jag är klar och exkl;

Share This Post

Standard

Lego Chris Bangle Och jag är klar och exkl;

Det är bitterljuva, eftersom det är en sådan stor uppsättning, men på den positiva sidan, jag nu får leka med det och beundra den. På den negativa sidan, jag måste hitta en plats att uttrycka det ... Om du inte hade hört, är detta thang på den stora

Advertisement

Lego Chris Bangle Och jag är klar och exkl;

Det är bitterljuva, eftersom det är en sådan stor uppsättning, men på den positiva sidan, jag nu får leka med det och beundra den. På den negativa sidan, jag måste hitta en plats att uttrycka det ... Om du inte hade hört, är detta thang på den stora sidan.

Lego Chris Bangle och Matchbox 911 GT3 har varit med mig alla 800 + steg i vägen för omfattande ändamål, och har gjort ett beundransvärt arbete. Mr Bangle vänstra är anpassade Frunk påsen. Den Matchbox GT3 kunde nästan passa i den.

Hur som helst, avsluta / build översyn kommer snart!

Share This Post