Index / Standard / Liberala fascister som kör denna plats strejk så prosaiskt och period;

Share This Post

Standard

Liberala fascister som kör denna plats strejk så prosaiskt och period;

Jag finner detta mycket underhållande. Så jag har komma hit över ett år minst. När jag först började kommentera mina inlägg regelbundet görs levande. Men med tiden när operatörerna på denna webbplats började inse jag inte en tanke numbed liberal, plö

Advertisement

Jag finner detta mycket underhållande. Så jag har komma hit över ett år minst. När jag först började kommentera mina inlägg regelbundet görs levande. Men med tiden när operatörerna på denna webbplats började inse jag inte en tanke numbed liberal, plötsligt mina kommentarer slutade att godkännas. Tänk dig att! Liberal fascister.

Share This Post