Index / Standard / Mega & LPAR; 150 & plus; & rpar; Bil HWEP Post & exkl;

Share This Post

Standard

Mega & LPAR; 150 & plus; & rpar; Bil HWEP Post & exkl;

Efter att ha många yrken urspårade genom att inte ha en särskild lista, beslutade jag att slutligen göra en post för mina affärer. Jag har Lesney Matchbox, Majorette, Vintage 1/43, HW premie, HW mainlines, M2, JL, Jada, MBX mainlines, MBX guldålder,

Advertisement

Mega & LPAR; 150 & plus; & rpar;  Bil HWEP Post & exkl;

Efter att ha många yrken urspårade genom att inte ha en särskild lista, beslutade jag att slutligen göra en post för mina affärer. Jag har Lesney Matchbox, Majorette, Vintage 1/43, HW premie, HW mainlines, M2, JL, Jada, MBX mainlines, MBX guldålder, och vintage 1/64. All handel för regelbunden HW och MBX är ett för en; premiumbilar, veteranbilar och guldålder Matchbox har en premie. Guldålder MBX och premiumbilar är både två för en, och veteranbilar varierar beroende på vad jag erbjuds. Här är vad jag letar efter:

-Franska Bilar (nämligen Citroen, men jag är intresserad av allt)

-Vintage MBX

-Majorettes

-TLV

-Kyosho

-GL Dodge Monaco

-HW Japan Historics 2000GT, Hakosuka och RX3

-HW Boulevard

-HW Premie Ferrari serie

-HW Delorean

-Errors

-VWs

-1/43

Om du vill stänga upp bilder, bara fråga!

Share This Post