Index / Standard / Memorial Car Show Finansiering kampanj & LPAR; länken nedan & rpar;

Share This Post

Standard

Memorial Car Show Finansiering kampanj & LPAR; länken nedan & rpar;

Hej kille. Nyligen mina flickvänner bästa vän förlorade sin far till en ständig kamp med cancer. Jag var inte turen att ha träffat honom när han var bland oss, men jag har hört tillräckligt om honom för att veta att han var en stor man, god make och

Advertisement

Hej kille. Nyligen mina flickvänner bästa vän förlorade sin far till en ständig kamp med cancer. Jag var inte turen att ha träffat honom när han var bland oss, men jag har hört tillräckligt om honom för att veta att han var en stor man, god make och kärleksfull far.

Han var också en massiv växel. Från vad jag förstår, var han lika besatt som resten av oss med allt fordonsindustrin. Han ryckte han eftertraktade, såg TG och släpade hans dotter ut till ett par tävlingar även. Jag är säker på att där han är nu, han kör något, en hand på ratten, fri arm hängande i fönstret fånga vinden.

Hans familj är nu hantera sin förlust och de har beslutat att anordna en minnes bilmässan i hans ära. Alla intäkterna från evenemanget går till British Columbia Cancer Agency.

Donationer här kommer att hjälpa, eller bara dela detta till Facebook eller andra bil webbplatser eller forum eller vad du har fått. Lets gör detta Oppo stolt, killar!

Share This Post