Index / musik / Miley & comma; Mandy och Me & LPAR, Hannah Montana && num; 039 och halv, sa Bitch & rpar;

Share This Post

musik

Miley & comma; Mandy och Me & LPAR, Hannah Montana && num; 039 och halv, sa Bitch & rpar;

Några av er kanske inte är medvetna om detta, men avtalet för att vara en sprucken Blogger säger att du har att dela ett hus med alla de andra Spruckna Bloggare. Jag flyttade i ett par veckor sedan. Det är inte så illa. Jag delar en säng med Gladston

Advertisement

Miley & comma;  Mandy och Me & LPAR, Hannah Montana && num; 039 och halv, sa Bitch & rpar;

Några av er kanske inte är medvetna om detta, men avtalet för att vara en sprucken Blogger säger att du har att dela ett hus med alla de andra Spruckna Bloggare. Jag flyttade i ett par veckor sedan. Det är inte så illa. Jag delar en säng med Gladstone, som är förvånansvärt nog, även hårigare än han ser på film. Jag saknar min flickvän och familj och ibland är det lite obehagligt, som bor i ett litet hus med fem andra killar. Dessutom tror jag inte Swaim vet att jag är en del svart. Jag kör ut ur ursäkter för att ge honom när han ber mig att följa med honom till hans vitsupremacist möten, som faktiskt händer mycket oftare än du kanske tror.
Det blir besvärligt.
Oavsett hur konstigt och ofta förvärrar bor i en sprucken House blir, jag kan inte tänka mig att det någonsin skulle vara ganska så irriterande som att dela ett hus med den tik som spelar Hannah Montana. Vad är den tron ​​bygger på, frågar du? En irrationell hat som kanske gränsar till tvångsmässig? Inte den här gången. (De andra tider, men ja, absolut.) Den här gången, jag har hardcore bevis för att backa upp mina skäl för att tänka Hannah "Förintelsen aldrig hänt" Montana skulle göra en förskräcklig rumskamrat. Mina damer och herrar, tillåt mig att presentera denna tik som spelar Hannah Montana nya Youtube show "The Miley och Mandy Show."

Miley & comma;  Mandy och Me & LPAR, Hannah Montana && num; 039 och halv, sa Bitch & rpar;

Om du inte titta på det, (vilket skulle vara helt förståeligt), kan jag sammanfatta det: Hannah Montana och hennes dumma jävla vän springa runt i ungefär åtta minuter skriker på toppen av sina lungor utan märkbar anledning. Dessutom har hon mer pengar än du någonsin kan föreställa sig och hon har aldrig var tvungen att sätta på ett ärligt dagsverke gång i sitt liv. Jag förstår bara inte varför detta grina, är känd för något skrikande harpy. Återigen, jag inte titta på vad hennes verkliga TV-show är, men är det något liknande? Två utmärker femton åringar gör cartwheels och nonchalera deras gigantiska tänder? Varför denna lilla jäveln-faced fathead har så mycket mer pengar än vad jag gör?
I stället för att klaga till främlingar och skicka hatbrev där jag antar Hannah bor, (som jag gör på en daglig basis), jag drunknar mina sorger i några av mina favorit Montana's-a-Bitch-ismer ( "Mabisms") från förra veckan:"Hannah Montana är anledningen till din pappa kvar." - Uber"Hannah Montana bajsar i kaffet, varenda morgon." - Tashton"Hanna Montana har haft hittills, 665 aborter. Den 666. Kommer att vara antikrist "-. Garida"Hannah Montana hemlighet hjärnan bakom mordet på Benazir Bhutto. Hon är helt, som, sååå mot en demokratisk Pakistan y'all "-. LBH"Hannah Montana ringer dig inifrån huset!" - Pimphand"Hannah Montana håller JFK och John Lennon som husdjur på en övergiven ö i södra Stilla havet." - IHateHannah"Nicolas Cage har gjort många dåliga filmer." - Gladstone"New Hannah Montana albumet tracklisting:
1. Kommunism Rocks!
2. Mahmoud Ahmadinejab är min bästa vän
3. Ät dina föräldrar
4. Hey ungar! Meth Smakar som godis!
5. Mmmm ... baby Våldtäkt!
6. Heil Hannah!
7. Mord är kul för alla
8. KILL !!!!!!!
9. Jag Åt precis en kattunge
10. Fan Genèvekonventionen
11. Så vad (Anti-Nowhere League täcka ... leta upp texterna) "- Vimmy"Hannah Montana uppfann rasism.
Hannah Montana gav Michael J. Fox Parkinson.
Hannah Montana är en Patriots fan "-. Neil"Hannah Montana skada mig en gång illa.
Jag skrev ett filmmanus jag var oerhört stolt över, och jag var copyediting det en natt, när fönstret bredvid blåste igenom i en miljon splinterry bitar. Sedan, klädd i en svart kappa, Hannah Montana intensifieras genom stöd av ett tjutande storm, grinande som en galning.
"Jag kräver ditt manus, jag har hört talas om det i mitt underjordisk grotta undergång, och jag tror att det kommer att göra mig ännu mer av en miljonär."
"Nej Hannah Montana, är detta mitt manus. Jag har arbetat mycket hårt på detta, "Jag sa till henne, ganska tråkigt.
"Okunniga peon, stå åt sidan."
Hon tog mitt manus med våld, och för bra åtgärd, sparkade min katt upp rumpan. Sedan lämnade hon, kacklande maniskt.
Min katt kan inte sitta ordentligt längre. Och hon vände min stulna filmmanus till Bratz Movie och sålde den på. "- Kapten Ross"Hannah Montana gav Magic Johnson AIDS." - Oleo"Hannah Montana berättade att hon var 19." - Juanito GalloOch min personliga favorit:"Vem fan är Hannah Montana?" - Newslamp

Share This Post