Index / livsstil / Min blyghet och osäkerhet kring kvinnor fortfarande påverkar mig vid 40

Share This Post

livsstil

Min blyghet och osäkerhet kring kvinnor fortfarande påverkar mig vid 40

Jag kan prata med kvinnor nu, men jag har aldrig haft en riktig relation. Jag har försökt på nätet och speed dating och aldrig fick efter den första dagen Jag skäms för att erkänna min situation (som utgörs av en modell). Foto: Matthias Ritzmann / Ge

Advertisement

Jag kan prata med kvinnor nu, men jag har aldrig haft en riktig relation. Jag har försökt på nätet och speed dating och aldrig fick efter den första dagen

Min blyghet och osäkerhet kring kvinnor fortfarande påverkar mig vid 40

Jag skäms för att erkänna min situation (som utgörs av en modell).
Foto: Matthias Ritzmann / Getty Images

Jag är en 40-årig man som alltid har lidit med otrolig blyghet och osäkerhet kring kvinnor. Min blyghet är bättre nu, Jag kan prata med kvinnor, och har kvinnliga vänner, men jag har egentligen aldrig haft en riktig relation. De få gånger jag har haft sex med kvinnor har huvudsakligen varit (normalt berusad) en-night stands, som inte har varit en stor framgång som jag har fått mycket spänd och inte kunnat utföra. Min ensamhet och rädsla för intimitet förvärras av känslan av att kvinnor kommer att förvänta mig att vara en mycket mer erfaren sexuellt och i fråga om relationer än jag. Jag skäms för att erkänna min situation. Jag har försökt på nätet och speed dating och ingenting har fått efter den första dagen.

• När du lämnar ett meddelande på denna sida, vänligen vara känslig för det faktum att du svarar på en verklig person i klorna på en verklig dilemma, som skrev till privata liv be om hjälp, och kan mycket väl visa dina kommentarer här. Vänligen överväga särskilt hur dina ord eller tonen i ditt meddelande skulle kunna uppfattas av någon i den här situationen, och vara medveten om att kommentarer som verkar vara störande eller respektlöst att den berörda personen kommer att tas bort.

• Om du vill andra läsare att reagera på ett dilemma för er, skicka oss en översikt över situationen för cirka 150 ord. För råd från Pamela Stephenson Connolly sexualupplysning, skicka oss en kort beskrivning av din oro.

• All korrespondens bör nå oss med onsdag morgon. E-post: [email protected] (du inte skicka bilagor).

Share This Post