Index / Standard / Min budget och tid; Du väljer och period; men & comma; Jag tror jag vet vad du && num, 39 och halv; re gonna berätta och period;

Share This Post

Standard

Min budget och tid; Du väljer och period; men & comma; Jag tror jag vet vad du && num, 39 och halv; re gonna berätta och period;

Med tanke på de, uh, tidigare kropp skick och KBB värden, jag väntar nästa fordon mycket tidigare än väntat. En mycket snabbare. Om skador på värdet är rätt, jag har en kontroll i stället för en bil. Vi riktar en rörelse i två år till nästa, bättre o

Advertisement

Min budget och tid;  Du väljer och period;  men & comma;  Jag tror jag vet vad du && num, 39 och halv; re gonna berätta och period;

Med tanke på de, uh, tidigare kropp skick och KBB värden, jag väntar nästa fordon mycket tidigare än väntat. En mycket snabbare. Om skador på värdet är rätt, jag har en kontroll i stället för en bil. Vi riktar en rörelse i två år till nästa, bättre och sista huset. Vi behöver en lastbil, eller åtminstone hustrun tror jag behöver en lastbil. Jag skulle älska en lastbil utöver en bil och hennes bil och en annan bil och ... ja det är vad vi alla kommer hit för att prata och drömma om, är inte det?

Budget: $ 21.000

Hustrus krav: Lastbil och med 4wd förmåga.

Mina krav: En lastbil som kan ersätta min Mazda-3 lucka. (HA!) Aaaand 4WD förmåga är en bra sak för bergen vi bor i närheten och missfoster snön.

Använder: En husägare med barnen kommer lyft använda en lastbil varannan månad för att flytta skit och saker och saker också. Jag behöver kid utrymme. Jag behöver lastbilens flak.

Körvanor: Jag behöver för att få något som liknar miles per gallon. Även om jag kör 10.000 miles per år, kan det gå upp till nästan 12 eller till och med vågar jag säga (gasp!) 15.000 miles per år, när förväntade förändringar jobb ske inom de närmaste 6 månaderna. Så, är körsträcka en mycket trevlig sak att övergripande ha, men jag är inte uppsamlare 25k miles per år.

Begagnade är troligen namnet på spelet. Min sannolikhet mätaren knöt Tacoma så långt, men, ja, låt oss se vad ni kommit fram till? Min första tanke var om en Lexus SC300, men ... det saknas en lastbilens flak.

tack för att du spelade. Åh, om någon av er arbetar en automatisk showroom i Colorado, tappa en linje här så jag kan svänga förbi och se vad du har att erbjuda.

Share This Post