Index / Standard / Någon här har en && num, 39 och halv, zuke & quest;

Share This Post

Standard

Någon här har en && num, 39 och halv, zuke & quest;

Tillbringade en vecka på inlaws gård i norra Alberta, passerade tid där quadding, skörd i trädgården, besöka släktingar, och prata om vädret och grödor. En av mina favorit saker är att kolla in min far-i-lags samling av motoriserade leksaker .. han b

Advertisement

Tillbringade en vecka på inlaws gård i norra Alberta, passerade tid där quadding, skörd i trädgården, besöka släktingar, och prata om vädret och grödor.

En av mina favorit saker är att kolla in min far-i-lags samling av motoriserade leksaker .. han bara plockade upp ett par 50cc fyrhjulingar för barnbarn att spela med - goda tider ..

Bombningen runt i "gården lastbil" Sunrunner fick mig att tänka på hur kul dessa små Suzukis är .. Här kontrollerar min dotter ut förarsätet efter en resa ner till brevlådan;

Tillbaka på internet Jag peta runt och letar efter information om dem, verkar vara en billig, relativt lätt att mod, ganska tillförlitlig lilla projekt. Kom i ett par olika inställningar, 2-dörrars, 4-dörrars, etc etc ..

Någon annan har synpunkter på dessa riggar? Det finns några riktigt fina exempel på expo platser;

Verkar som ett drägligt alternativ för ett litet projekt 4x4.

Share This Post