Index / Standard / Någon se denna 1979 film & quest; Min mamma förbjöd mig att se det och period; Jag har aldrig

Share This Post

Standard

Någon se denna 1979 film & quest; Min mamma förbjöd mig att se det och period; Jag har aldrig

Vid loppis i morse. Jag såg på bordet den här boken. Det var en strategi guide för en Playstation 2 spel Krigarna. Väl vad en utlösande faktor för mig total minnes flashback. Whozaa. Jag hade glömt bort den här filmen. Jag påminde när den kom ut 1979

Advertisement

Vid loppis i morse. Jag såg på bordet den här boken.

Det var en strategi guide för en Playstation 2 spel Krigarna. Väl vad en utlösande faktor för mig total minnes flashback. Whozaa.

Jag hade glömt bort den här filmen. Jag påminde när den kom ut 1979. Min mamma förbjöd mig att se det.

Hon sa "det förhärligar våld och gatugäng" Not hon såg aldrig filmen. Vid den tiden fanns det en hel del kontroverser om det. Min sena farbrors sena fru brukade kalla upp en lokal radiostation att klaga på något. Jo hon kallade om den här filmen säger det hade ingen verksamhet i vårt område. Hon sade att filmen "glorifierade våld och gatugäng". Ja, jag tror inte att det var en tillfällighet min mamma använder samma linje. Notera också hon inte hade sett det.

Någon se Krigarna. Den hade en intressant rollistan människor som blev stor på tv. Deborah VanValkenburgh. Jag hade en sådan enorm krossa henne i början av 80-talet tittar för nära för komfort. Jag antar åtminstone oldsters är bekanta med föreställningen. Lynne Thigpen numerious visar och var i världen är Carmine Santiago.

Den wikipage för filmen. https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Warri...

Här är trailern. Allvarligt människor tog detta på allvar? Trailern är så over the top och väl idiotically ostliknande och mycket roligt. "Kan du gräva det? Kan du gräva det "

Min högsta själv säger "du måste se den här mannen" till mig.

Någon se den här filmen? Har det glorifierar gatugäng och våld?

Share This Post