Index / Standard / Något mindre Mad Manga

Share This Post

Standard

Något mindre Mad Manga

Efter att ha fått idén från pilaff inlägg, jag bestämde sig för att bygga mig en liknande anpassad Mad Manga. Jag började faktiskt med samma Batman version de gjorde, men strippad färgen och målas det koppar. Jag trimmas tillbaka kjolar annorlunda, o

Advertisement

Något mindre Mad Manga

Efter att ha fått idén från pilaff inlägg, jag bestämde sig för att bygga mig en liknande anpassad Mad Manga. Jag började faktiskt med samma Batman version de gjorde, men strippad färgen och målas det koppar.

Jag trimmas tillbaka kjolar annorlunda, och lämnade rören, men det är samma idé. Jag öppnade upp hjulhusen något, men däcken fortfarande gnugga.

Allt som allt är jag verkligen glad med hur det kom ut, och tacksamma för att ge mig idén.

Share This Post