Index / Standard / Nationella bok fest återblick och exkl;

Share This Post

Standard

Nationella bok fest återblick och exkl;

Jag upptäckte nyligen att Stephen King skulle öppna National Book Festival i DC jag säkrat mina kusiner att ta mig om jag kunde få biljetter. Min syster beslutat att liksom. Den 19, alla fyra av oss försökte få biljetter. Jag lyckades med att få två.

Advertisement

Jag upptäckte nyligen att Stephen King skulle öppna National Book Festival i DC jag säkrat mina kusiner att ta mig om jag kunde få biljetter. Min syster beslutat att liksom. Den 19, alla fyra av oss försökte få biljetter. Jag lyckades med att få två. Då min syster gjorde också. Mina kusiner misslyckades men vi hade fyra biljetter !! Ett par dagar innan festivalen, fick jag ett meddelande om att 400 biljett innehavare valdes ut för att få signerade exemplar av End of Watch. Jag var en av de lyckliga !! Kan du tror det! Så så glada ändå.
Den Bookfest var fantastisk. En video av Stephen Kings tal är på Library of Congress webbplats. Jag var bara fem rader tillbaka från honom! Gång säte. Det var så otroligt. Han var underbara! Jag kan fortfarande inte tro det !!!
Efter hans tal, stannade min kusin och jag satte för Kareem Abdul Jabbar. medan mina andra följeslagare gick att få mig andra böcker signerade och plocka upp min End of Watch. Kareem intervjuades i en mycket allvarlig men intressant sätt. Det var framför allt om historia och ras. Jag hade ingen aning om att han var alltid så intresserad av historia. Jag gillar honom verkligen nu.
Min syster och min kusin bytte plats för Shonda Rhimes. Shonda intervjuades också. Men hennes verkade mer som en trevlig lång chatt. Hon var roligt ändå informativ om sitt liv, växa upp läsning, film och tv skrivarbete, och hennes nya bok. Jag vill läsa hennes bok så illa nu !!
Hela dagen var bara magiska !! Tack Kcunning berättade för mig om festivalen! Önskar jag kunde ha träffat. Någon dag!

Share This Post