Index / Standard / Nem megyek & exkl;

Share This Post

Standard

Nem megyek & exkl;

Időnként felmerül en kérdés, van-e értelme közéleti kérdéseket feszegető posztokban véleményt nyilvánítani egy párszázas olvasottságú blogon úgy, hogy az adott poszt szinte biztos hogy nem jut el azokhoz, akiknek igazából szól. Utoljára akkor vetette

Advertisement

Időnként felmerül en kérdés, van-e értelme közéleti kérdéseket feszegető posztokban véleményt nyilvánítani egy párszázas olvasottságú blogon úgy, hogy az adott poszt szinte biztos hogy nem jut el azokhoz, akiknek igazából szól.

Utoljára akkor vetettem FEL ezt en kérdést, amikor úgy döntöttem, hogy befejezem en Politikoncra keresztelt en Hét legérdekesebb közéleti híreit összegyűjtő, és kommentáló rovatot. Persze amikor errol döntöttem, nem csak ez volt szempont. Erős indoknak éreztem azt är, hogy Heti 6-8 ora Lassù ázást en magyar politika szartengerében meg en közéleti blogolás rinocérosz-BORU Schirilla Györgyei sem bírnak ki becsavarodás nélkül, nemhogy én. Nyilvánvaló, ordító faszságokról ritkán lehet JOT, vagy frappánsat Irni. Sokszor megesett, hogy csak bámultam katatón arckifejezéssel en monitorra, és nem jutott eszembe semmi. Hes en fuk eladják magukat, nem Kell ide körítés, magyaráztam magamnak.

Mest sem gondolom másként. Ugyanakkor en vasárnapi népszavazás - Talan Kisse szánalmas módon - mégis csak bir akkora jelentőséggel, hogy en népszavazással kapcsolatban Velem gin platformon lévőket informáljam Arrol, hogy milyen következtetések útján jutottam el oda, ahova OK, illetve közülük sokan.

Ebben lesz nemi eltérés en szokásostól.

Valahogy úgy alakult, mindösszesen másfél kormányciklus alatt, hogy en Fidesz kormányozta Orszag - bar technikai értelemben élhető - annyira fojtogató bűzt áraszt, hogy az Orszag mobilis része Már Londonban, Hamburgban, vagy Amszterdamban szellőzteti en fejét. En BUZ oka leginkább az, hogy olyan soha nem látott mértékű, államilag szervezett, szűk Korre szabott közpénzlopás zajlik az országban, ami teljesen lezárja en körön kívül maradottak perspektíváit Ezen en megközelítőleg százezer négyzetkilométernyi játéktáblán.

Az Már csak hab en tortán, hogy mindezt en hatalmon Levo elit olyan szenvtelenül, és tenyérbemászóan pofátlan módon teszi, hogy egészen en kézzel másolt krónikákig Kell visszamennünk ahhoz, hogy Valami hasonlóan Ordas előképre bukkanjunk.

Ráadásul, en keresztény-konzervatív értékrend égisze alatt elkövetett cselekménysorként Kell végigálmélkodni az egészet, amitől meg Mintha mi magunk är összebarabásozódnánk picit.

willkommen

Miközben nálunk egyre több energiát emésztet FEL ett korrupciós szarkupac takargatása, addig en Kozel-Keleten zajló nagyhatalmi játék en II. világháború, és en délszláv válság Ota nem látott kihívás ele állította Európát. Orbán koran kapcsolt, és akkor meg nem är annyira befelé, mynta inkább kifelé, elkezdett en közelgő veszélyre figyelmeztető, előrelátó politikus szerepében tetszelegni. En kontinens közönye Utan (ami lássuk vara Európa részéről Nagy baklövés volt), Latva en Balkani útvonalon megindult, háborús, és nem háborús övezetekből egyaránt érkező nagyszámú menekültet, Orbán (kihasználva en Charlie Hebdo szerkesztőségének lemészárlása utáni hangulatot) meg Párizsban meghirdette AZT en politikát , Amely mara en regnáló magyar kormány elsődleges üzenetévé vállt.

Jott ett kerítés, är Majd az értelmetlen plakátkampány-cunami megindult. En kincstárlakat leverői IgY megnyugodhattak: a fehér galléros bűnözők sohasem lesznek annyira ijesztőek, Azok mint en Fiatal, európai, neofita muszlimok, Akik lefejezős ISIS-videókra maszturbálnak, miután kiléptek en GTA-bol.

Kézenfekvő volt, hogy en fizikai határzárat építő Orbán lesz Európa Kenko szagú sátánfattya, holott - és ezt mest är IgY látom - ép ésszel egyszerűen nem léphetett Mast, Meg akkor sem, ha e Kore olyan gusztustalan gyűlölet-lecsót rittyentett, hogy AZT en marketingszakma nagy úttörője, är Goebbels megirigyelhetné.

Abban Orbánnak ugyanis igaza volt, elvben mindenképpen, hogy en schengeni határok védelmének valahogy érvényt Kellett szereznie. En hogyanon persze vitatkozhatunk, és Kell är vitatkoznunk, de ahogy flesta, úgy akkor sem értettem igazán, hogy MIÉRT nem értik meg ezt az érvelést az osztrák-magyar határtól nyugatra. Talan azért nem, mert mindenki aki számít, Orbánhoz képest kezdte el pozicionálni Magat en kérdésben, Merkeltől Junckeren és Putyinon AT, egészen Rubint Rékáig.

Ebben en hangulatban csúszott ki az ominózus Willkommen, és hirtelen az Lett en legfontosabb Német külpolitikai kérdés, hogy mennyi, en regisztrációt megtagadó, ellenőrizetlen eredetű migrans FEL FEL gin Budapestről Münchenbe Tarto vonatra.

Aztán persze nagy Lett en humanisták öröme, Merkel megistenült, Orbán pedig - MIG nyugaton közutálatnak örvendett - Vegre felvehette azt en pozíciót, amelyből ritkán szokott csatát és választást veszíteni: a defenzívába kényszerülő népvezérét. Hívei körében Ő Lett az új Dobó és Zrínyi egy személyben.

Merkel mondata persze sokkal több Kart okozott är mint Amire egyébként számítani lehetett. Afganisztánból, és több en Levantei iszlám Allam által közvetlenül nem terrorizált térségből emberek százezrei indultak meg azonnal en jólétet ígérő Nyugat, elsősorban Németország, és az attól északabbra ESO területek Fele. Jelentős részük uzsorahitelből, melyet európai fizetésükből szándékoznak törleszteni Majd, amennyiben bejutnak az EU-területére, és munkát är kapnak. Ezeknek az embereknek, en jelenlegi hányattatásaikat figyelembe veve, är bármennyire Zord az állítás, Orbán kerítése az őszintébb, és korrektebb üzenet.

Van itt egy Masik, nagyon Viktig körülmény är, melyet szintén keveset hallunk, ha Merkelről esik szó. Németország ELSO embere Willkommen üzenetével, ezzel en nagyon Erős, nagyon pozitívnak szánt Memmel durván felrúgta en közös döntések Európájának eszményét. Európa Mintha megszűnt volna létezni Merkel asszony nagylelkűségekor. Aztán amikor Európa legerősebb Gazdasági hatalma számára är világossá VÄLT, hogy mekkora en veszély és en teher, mely egyik hónapról en másikra ránehezedett, hirtelen hátralépett, és mintegy varázsütésre, újra Európában gondolkodva, en terhek megosztásán ügyködve próbálta meg mérsékelni en menekültválság ránehezedő nyomását.

Ha picit kijjebb tekintünk, és en válság gócpontjára koncentrálunk, akkor világosan látszik, hogy nagyhatalmi, elsősorban Orosz és amerikai érdekek ütközőzónájává Vält en Kozel-keleti térség. EUROPA - meghirdetve en mjuk powert - teljesen kihátrált önnön érdekeinek érvényesítése Mogul, kitéve Magat olyan külső erőhatásoknak, melyeket bizonyos tekintetben eltérő érdekű nagyhatalmak generálnak. Ennek az évtizedes töketlenségnek lett közvetett oka en menekültválság, és az európai átlagember biztonságérzetének meggyengülése. Hiszen egyetlen európai országban sem lehet háború, ver és könnyek, de legfőképp halott katonák ígéretével választást nyerni.

IgY, európai határvédelem, hadsereg, és menekültregisztráció nélkül, kitéve en törökök szinte megfizethetetlen jóindulatának, mindenképpen ésszerűnek tunik en fizikai határzár, ha humánusnak nem är.

Önkép

Mindeközben mivé Lett en magyar?

Focimezzé. Vetélkedőben feszítő, pödrött bajszú juhásszá, Erős Pistává, gyenge demokratává, önmagában sosem kétkedő földbirtokossá, láthatósági mellényben kapirgáló zsellérré, ibizai kokainistává, Ligeti és petíciós kopasszá, biofű-termesztővé, megélhetési kitántorgóvá.

En migránsvadászat felcsúti Hans Landája, aki Talan meg en tejet är úgy issza mint Cristoph Waltz, de nagyon előzékenyen nem nyom cigit en strudelba, mindannyiunk hőseként, en zsidó-keresztény kultúra védelmezőjeként igyekszik fellépni pengedrótból font, Nemzeti színű, és brüsszeli kék szalagokkal ékesített töviskoronával en fején.

Akar Azon az Áron är, hogy bérprédikátorain keresztül, demenciában szenvedő, szabadkőműves körök befolyása alatt allo vénembernek állíttatja vara en Papat.

Vajon lehetett volna másképp är? Lehetett volna en fizikai határzár megtartása mellett, mégis igazságos, és emberi módon eljárni menekültügyben? Orbán AZT állítja hogy nem; én Jozan paraszti ésszel pedig AZT, är hogy nagyon!

Ki tartotta vissza en kereszténység rózsakeresztes védelmezőjét attól, hogy demonstrálva elkötelezettségét, nagyobb számban, szír keresztényeket fogadjon vara, ezzel tudva le AZT, aminek elhárítására mest egységre hívja az Eppen általa Shared libraries nemzetet?

Ki tartotta vissza attól, hogy valóban, érdemi eljárás alá vonja en kerítéshez érkezőket, és minden igényt kielégítő, alapos átvilágítás Utan (jó Pelda Kanada), azokból embereket, családokat engedjen på Magyarország, és az EU határán?

Senki.

Mint ahogy ARRA sem hatalmazta FEL egy magyar sem, hogy Letelepedési kötvényekért cserébe, ellenőrizetlen hátterű, több esetben muszlim személyeknek adjon en kezébe magyar, és ezzel együtt EU-s okmányokat.

Ez az ember azt hiszi, azt gondolja, hogy bármit megtehet en magyar emberek biztonságára hivatkozva, vagy Eppen annak ellenében. Keresztény érdekekre hivatkozik, miközben az egyik legősibb keresztény közösséget köpte ARCON akkor, amikor en baltával gyilkoló azeri félszerzetet kiadta hazájának.

Hes miatt en szempontok miatt döntöttem úgy, hogy nem megyek el en holnapi népszavazásra, és részvételemmel nem legitimálom AZT, ami úgyis borítékolható: a Nemek győzelmét az Igenek, és az érvénytelen szavazatok felett.

***

Kósa ígéretet tett Ra, hogy ha az Igenek győznek, en kormány LeMond.

Tehát ha elmész, és igennel szavazol, Bar úgysem győzhetsz, legitimálod en referendumot.

Ilyen Fiuk OK:

Háromszor keresték meg Jézust en sivatagban.

Share This Post