Index / Standard / Olika funderingar på min nuvarande liv

Share This Post

Standard

Olika funderingar på min nuvarande liv

Så, för två veckor sedan, min pojkvän över sju år slutade allt. Det krossade mig. Mina känslor för honom hade inte vacklat trots att jag visste att hans haft för mig. Jag höll fortfarande tänker kanske han skulle inse vad han höll på att förlora. Ått

Advertisement

Så, för två veckor sedan, min pojkvän över sju år slutade allt. Det krossade mig. Mina känslor för honom hade inte vacklat trots att jag visste att hans haft för mig. Jag höll fortfarande tänker kanske han skulle inse vad han höll på att förlora. Åtta dagar efter den officiella bryta upp, jag fick reda på att han redan hade kysst någon annan. Det, tillsammans med det faktum att han hade begärt att vara bästa vänner hela tiden, fick mig att inse att den man som jag älskade hade ersatts av en ond idiot. Jag kanske aldrig älskat en verklig person. Jag kanske känner för en charad som han hade spelat för mig.

Jag talar mer till mina riktiga vänner mer. Textning och facebooking ett gäng. Dagen efter att jag fick reda på kyss, jag hängde med en kusin i tre timmar. Plocka upp olika nya hobbies också! Läsning Scalia dissentions. Lyssna på bhangra musik. Läsa böcker som passar mitt humör. Jag började också ta antidepressiva läkemedel. Jag fick en egoboost från okcupiding.

Min tillit är mycket låg men. Han var inte bara min pojkvän. Vi var bästa vänner i början och mitten. Han var vad fick mig igenom när min pappa skulle vara en genomsnittlig berusad. Nu har jag inte det.

Och varför? Eftersom han inte kunde kommunicera väl med mig. Eftersom han ville köra bort mig mer än fixa något. Eftersom han valde en enkel ny relation över att göra något hårt arbete.

Vid den tidpunkt då jag fick reda på kyss, jag vacklar mellan illwill och vill att han ska vara lycklig. Att vackla är över. Nu är det mellan illwill och vill glömma han någonsin existerat. Jag är glad att jag vet vad som hände dock. Han har talat med henne sedan juni. Det finns vissa saker som jag CSN revidera i mitt huvud på grund av det. Saker som fick nära gaslighting. Jag känner sundare nu.

Share This Post