Index / Familj / Om du har barn och komma; Du kommer att kunna identifiera sig med den här roliga parodi video

Share This Post

Familj

Om du har barn och komma; Du kommer att kunna identifiera sig med den här roliga parodi video

Jag har inte kiddos min egen, men att döma av hur mycket jag avskyr rengöring min lilla lägenhet som är hem för två vuxna vuxna, kan jag tänka mig att rengöring ett hus fullt av små är inte precis en bra tid. Om du inte gör det en, är det. Dessa förä

Advertisement

Om du har barn och komma;  Du kommer att kunna identifiera sig med den här roliga parodi video

Jag har inte kiddos min egen, men att döma av hur mycket jag avskyr rengöring min lilla lägenhet som är hem för två vuxna vuxna, kan jag tänka mig att rengöring ett hus fullt av små är inte precis en bra tid.

Om du inte gör det en, är det. Dessa föräldrar bestämde sig för att få allvar sassy om deras rengöring elände genom att vrida "Älska dig" av Biebs in en version av det spår som jag förmodligen inte skulle ha något emot att höra oavbrutet.

Från "sex dagar gamla kissa" till spirande uppmanas att hamstra allt i sikte, täcker denna mamma-pappa duo allt (med tillägg av vissa allvarligt imponerande danssteg).

Som sagt, jag är barnlös, men detta fortfarande talar till mig på ett andligt plan.

Låt oss hoppas på mammas skull att dessa barn ta en ledtråd och börja ta itu med den ryggsäck banan situation ASAP. Vilka är de otrevligaste presenterar dina barn någonsin har lämnat dig?

Share This Post