Index / Standard / Öppet Forum: Underkänd

Share This Post

Standard

Öppet Forum: Underkänd

Ny här? Trött på lurar? Stoppa i och säga hej! Känn dig fri att hoppa rakt in i diskussionsämne eller kommentera om något du vill. Att engagera sig mer, ta en titt på New TAYtorial! Vill du ha ännu mer? Ta en titt på några av artiklarna om Tay AniTAY

Advertisement

Öppet Forum: Underkänd

Ny här? Trött på lurar? Stoppa i och säga hej! Känn dig fri att hoppa rakt in i diskussionsämne eller kommentera om något du vill. Att engagera sig mer, ta en titt på New TAYtorial! Vill du ha ännu mer? Ta en titt på några av artiklarna om Tay AniTAY eller TAYClassic.

OK Z bad mig att göra forumet och jag trodde att jag skulle misslyckas kapitalt i en spektakulärt sätt. Hur gör jag så här långt? Jag var på jobbet tills 23:30 i går kväll så jag lite discombobulated.

Men nog av mina ursäkter!

Jag har spelat Battleborn och jag ........... verkligen gillar det. En hel del, faktiskt. Tecknen är roligt och intressant. Humorn växte på mig (det är fortfarande lite hit och miss) och spelet är bergfast.

Det är synd att ingen kommer att spela detta spel på grund av Overwatch! Som sagt - alla bör köpa detta spel för PS4 när det är på försäljning eftersom, även om jag inte säger att det blir game night en månad (det blir game night en månad!) ...

Vad gick fel? Varför tog det misslyckas så hårt? Från vad jag har läst människor som förväntas Border och fick en MOBA. Då du fick människor som var något liknande, detta spel är intressant OMG Overwatch SHOOOOT High Noon ALLA! WOW! BLIZZARD ta mina pengar!

Så dålig timing antar jag!

Dagens ämne:

  • Vilken var den senaste spelet du spelade som alla andra förbi? Varför gjorde ingen spela det?
  • Om du inte känner att fråga sedan berätta om dina mest hypade E3 spel idag! Nya Zelda har dig aquiver? Resident Evil 7 fick du darrar? Norman Reedus baby Sim förvirrande livet ur dig?
  • Om ingen av dem flyter din båt, ja då låt oss bara prata bland oss! Detta forum är öppet för företag!

Community Stuff:

  • TAY Photoshop Contest
  • TAY Game Night
  • TAY chattrum! för alla dina E3 diskussion behöver # AikageFail
  • TAY register

Share This Post