Index / Fotboll / Paul Pogba agent Mino Raiola: Jag bryr mig inte om rekord överföringar

Share This Post

Fotboll

Paul Pogba agent Mino Raiola: Jag bryr mig inte om rekord överföringar

• Manchester United har erbjudit £ 92m för Juventus mittfältare • Raiola säger "det är aldrig för sent" för Liverpool Mario Balotelli Manchester United har erbjudit £ 92m för Paul Pogba. Foto: Franck Fife / AFP / Getty Images Paul Pogba agent Mi

Advertisement

• Manchester United har erbjudit £ 92m för Juventus mittfältare

• Raiola säger "det är aldrig för sent" för Liverpool Mario Balotelli

Paul Pogba agent Mino Raiola: Jag bryr mig inte om rekord överföringar

Manchester United har erbjudit £ 92m för Paul Pogba.
Foto: Franck Fife / AFP / Getty Images

Paul Pogba agent Mino Raiola har insisterat att han inte avser rapporter om att Frankrike mittfältaren skulle kunna delta i Manchester United för ett världsrekord övergångssumma och vägrade att bekräfta om Pogba har begärt att lämna Juventus.

Raiola, som även representerar Zlatan Ibrahimovic, Henrich Mchitarjan och Evertons Romelu Lukaku, avfärdade rapporter på torsdagen att Pogba är nära att återvända till Old Trafford. "Det finns ingen affär gjort om Paul Pogba, massor av bla bla bla" holländaren skrev på Twitter.

I en intervju med fredagens Corriere dello Sport, Raiola, som kan bero på upp till £ 18,4 bör affären gå igenom upprepade denna ståndpunkt och insisterade han bara vill "vad som är bäst" för hans klient.

"Jag bryr mig inte om rekord överföringar", sade han.

"Tidningarna säger att Pogba kunde slå rekordet, men jag har redan slagit rekord med Ibrahimovic och [Pavel] Nedved. Jag vill vad som är bäst för mina spelare och så som också omfattar Pogba.

"Har Pogba ombedd att lämna Juventus? Jag kommer inte att svara på någon och jag talar inte om min verksamhet. Vissa saker som jag bara diskutera med mina kunder och de vet hur det egentligen står. "

José Mourinho insisterade på torsdag han har tre olika alternativ för sin sista stora överföring, varav Pogba är bara en. Emellertid är det underförstått att United fortfarande övertygade om att slutföra affären har lämnat ett erbjudande om £ 92 på onsdag, trots rapporter i Spanien på fredag ​​som föreslås Real Madrid kan förbereda ett erbjudande.

Juventus tränare Massimiliano Allegri ombads en uppdatering vid en presskonferens i Melbourne, där de italienska mästarna finns för närvarande på turné. "Just nu är han fortfarande en Juventus-spelare", sa han. "Vi vet inte vad som kommer att hända under nästa vecka, men vi är övertygade om.

"I slutet av transferfönstret kommer vi att ha ett mycket starkt team. Daniel Alves, [Medhi] Benatia [Miralem] Pjanic och [Marko] Pjaca har kommit in. När fönstret stängs laget kommer att vara mycket stark. "

Raiola representerar också Liverpool anfallare Mario Balotelli, som har blivit tillsagd att börja leta efter en annan klubb genom chef Jürgen Klopp.

"Det är aldrig för sent i livet", säger han i Italien internationella. "Om du tror att Mario gör mig förtvivlan du har fel eftersom hans liv har förbättrats mycket och nu behöver han bara att hitta rätt ögonblick.

"Visst, han behöver lite tur och som han inte har haft den gångna säsongen, men jag kan försäkra er om att han är en stor person, en pojke med ett stort hjärta. Han betalar för både hans problem och inte hans frågor.

"Vi får se vad som händer. Jag kommer inte att stänga dörren för en lösning. Inte för Mario eller någon av mina spelare. Jag lyssnar på vad som föreslås till mig och sedan jag bestämmer tillsammans med mina spelare. "

Share This Post