Index / Standard / PC Gaming skrämmer Me

Share This Post

Standard

PC Gaming skrämmer Me

Jag förstår inte PC-spel. Med undantag för att spela Oregon Trail i min grundskola dator lab, har jag aldrig varit en PC spelare. Mina första minnen av att spela videospel kom från att spela var Gameboy Color och Nintendo 64. Konsoler den definitiva

Advertisement

PC Gaming skrämmer Me

Jag förstår inte PC-spel. Med undantag för att spela Oregon Trail i min grundskola dator lab, har jag aldrig varit en PC spelare. Mina första minnen av att spela videospel kom från att spela var Gameboy Color och Nintendo 64. Konsoler den definitiva sättet att spela spel för mig då. Det fanns ingen oroa dig uppgradera grafikkortet eller byta komponenter med konsoler och användarvänlighet faktor fastnat med mig.

Den idén håller fortfarande sant i dag för mig, men det verkar som de ständiga grumblings av PC herrefolket växer hård varje dag. PC-spelare ständigt påminna konsolen huggare, liksom jag själv, att våra värdefulla konsoler är under drivna och sämre än deras vätskekylda, ultra high end gaming riggar som ser ut som de byggdes från Darth Vaders reservdelar. Det går inte att bortse från frågan längre, jag frågade mig själv, kan jag få in PC-spel?

Jag var lockade att se mina spel ser och kör bättre på en speldator än min PS4. Tanken att kunna spela online multiplayer obunden av de begränsningar av tjänster som Xbox Live eller PSPlus var frestande liksom. För att inte nämna min önskedröm att mus och tangentbordskontroller slutligen skulle göra mig en ordentlig Overwatch spelare. Med allt detta i åtanke började jag forska.

Herrejävlar. Jag var inte beredd. Jag är inte en praktisk person. Jag får skrämmas försöker bygga en stol från Ikea, så tanken på att behöva sätta ihop alla dessa små, dyra komponenter verkade som en oöverstiglig uppgift. Jag vet att det finns gott om hur man styr och videor där ute, men jag verkligen inte lita på att jag skulle kunna göra det rätt. Med att bygga en dator uteslutet, vände jag mig till forska färdiga speldatorer. Än en gång, jag var inte beredd. Dessa saker är dyra. Titta, jag får det, om du vill ha en hög kvalitet spelupplevelse du måste betala höga priser kvalitet; men som en underbetald högskoleexamen med studielån, bil betalningar, etc. Jag kunde inte svänga det.

Kanske det är så att behärska ras håller sina tal i schack. Kanske är jag bara för dum och alltför bröt för PC-spel, men det är okej med mig. Jag älskar fortfarande min powered PS4 och kommer att fortsätta att ha en bra tid att spela spel på den. Jag tror att det finns en massa människor där ute som mig som tror på samma sätt. Det är på grund av människor som oss att det alltid kommer att finnas en marknad för konsoler. Jag tycker convience att köpa en låda med allt jag behöver för att spela redo att koppla in och spela. Med till synes överhängande minskningen av den traditionella konsol livscykel, kommer det att bli intressant att se om mina känslor förbli densamma eller om jag faktiskt kommer att suga upp och flytta till PC.

Share This Post