Index / Standard / Person av intresse: Reflections

Share This Post

Standard

Person av intresse: Reflections

Enligt begäran är en tjänst för tankar om seriefinalen, säsong 5, själva serien, allt som kommer att tänka på. Har en distans för spoilers Soooo ... tankar. Jag tror att det var ett riktigt passande sätt att avsluta serien, jag var faktiskt förvånad

Advertisement

Enligt begäran är en tjänst för tankar om seriefinalen, säsong 5, själva serien, allt som kommer att tänka på.

Har en distans för spoilers

Soooo ... tankar. Jag tror att det var ett riktigt passande sätt att avsluta serien, jag var faktiskt förvånad av lågt antal organ, särskilt att Shaw och maskinen faktiskt överlevde och att Finch fann nåd.
Medan jag är fortfarande rasande att Root var tvungen att dö, jag tror att hennes vistas runt som maskinen och senare som ett slags avatar var en trevlig tanke och fungerade mycket bra i min mening. På ett sätt är detta vad Root alltid velat, men det är fortfarande ledsen och jag önskar att de hade hittat ett sätt utan att gå den "begrava din gay" rutt, eftersom det är tröttsamt och det suger.

Allt som allt jag är glad om slutet, glad att serien blev det slut och att det inte suger (IMO) och nu kan jag inte vänta marathoning hela serien och njuta av övergången från brottet förfarande till mind-blowing scifi för kyla verkligheten.

Btw ... Amy Acker är en fantastisk röst skådespelerska och det är fantastiskt att hon gav maskinen perfekt röst vid rätt tidpunkt. The Machine var en så viktig del av historien och hon absolut förtjänade att sorts bli en person av hennes egna. Varje dialog var vacker, som hon hade kontakt med Finch och särskilt med Shaw och nu vill jag att det var en spin-off med Shaw och Bear och vem de skulle plocka upp längs linjen.

"Om du var en form, var du en rak linje. En pil."

Share This Post