Index / Standard / Roadtrips och T-ben och exkl; & exkl;

Share This Post

Standard

Roadtrips och T-ben och exkl; & exkl;

Laddade upp cykeln och gå några vänner vid rinner av floden of Lost Souls denna helg .. gäng gamla kompisar träffas på en väns stuga över Silverton, Colorado ... blåst! Också! På väg till jobbet idag, hade en helt ny GMC lastbil kränga in i mitt körf

Advertisement

Roadtrips och T-ben och exkl; & exkl;

Laddade upp cykeln och gå några vänner vid rinner av floden of Lost Souls denna helg .. gäng gamla kompisar träffas på en väns stuga över Silverton, Colorado ... blåst!

Också! På väg till jobbet idag, hade en helt ny GMC lastbil kränga in i mitt körfält från motsatta körfält. Jag kunde sluta innan du slår honom .. och sedan insåg jag att han bara hade fått hit medan du drar ut framför en annan bil i motsatta körfält ... Jag drog upp bredvid sin chaufför dörr det var FUCT, gardin krockkuddar utplacerade, dörr och fönster krossade .. den vita gas från airbags fortfarande fläktade från stugan ...

"Du Alright ??" Jag skrek.

Det är när dörren börjat öppna, och floder av blod strömmade ut ur lastbilen !!

Skojar. Inget blod .. bara en suck från bakom gardinen krockkuddar som han var okej ....

Såg ut som han drog ut framför någon, fixat de honom och skickade sin lastbil in i mitt körfält ....

Jag gissar Cosmos var,

"Hey Bro- ha lite frukost? Hur om några biff och ägg "

Och han var som "Yeah! Låter bra "

Kosmos var alla gillar, "Oj, förlåt, av ägg-sägs om bara en stor jävla T-BONE !! "

Share This Post