Index / Standard / Så & comma; Jag sov i en 2016 Honda Fit för en hel natt

Share This Post

Standard

Så & comma; Jag sov i en 2016 Honda Fit för en hel natt

Det är svårt att återuppfinna sig själv när man ser över bilar. Jag menar, efter att ha talat om motorn, prestanda och lastutrymmet, finns det inte mycket kvar att tala om. Och med Honda Fit är en sub tjugo dollar skit rutan du ser på varje gathörn,

Advertisement

Så & comma;  Jag sov i en 2016 Honda Fit för en hel natt

Det är svårt att återuppfinna sig själv när man ser över bilar. Jag menar, efter att ha talat om motorn, prestanda och lastutrymmet, finns det inte mycket kvar att tala om.

Och med Honda Fit är en sub tjugo dollar skit rutan du ser på varje gathörn, är det ännu svårare att utveckla sina egenskaper. Sanningen är, om det inte är en Shelby Mustang eller en Tesla, är det svårt att få uppmärksamhet i den här spelningen.

Alla motorjournalister, vid översynen av Fit, tala om hur mycket lastutrymme är i bilen och visa hur enkelt det är att sätta en färdigmonterad cykel genom dess bakre luckan. Och det är, eftersom Fit är verkligen ett under av ingenjörskonst när det gäller dess övergripande förpackning.

Men jag var trött på att läsa samma omdömen om Fit hela tiden.

Så jag hade en idé. Varför inte jag, en 6-fot, 210 pund över skägg tidiga trettiotalet fordons journalist, gå ut i skogen och läger i Fit för en kväll? Låt oss se om det kommer att uppsluka min alltför svettig kropp under en Quebec fuktiga sommarnatten.

Vilken bra idé! Jag trodde. Detta kommer att bli kul! - Tills jag insåg att jag hade glömt bugg Resistance.

Läs hela artikeln här.

Share This Post