Index / Standard / Saker som händer på väg till kontoret

Share This Post

Standard

Saker som händer på väg till kontoret

Så jag var på den uppmätta onramp komma till 75, och jag är i Mini. Nu eftersom onramp mäts, kan jag bara lämna bilen i första och tomgång ner till mätaren. Detta innebär naturligtvis inga bromsljus (Linjen bara rör sig 3mph, så vem bryr sig, efterso

Advertisement

Så jag var på den uppmätta onramp komma till 75, och jag är i Mini. Nu eftersom onramp mäts, kan jag bara lämna bilen i första och tomgång ner till mätaren. Detta innebär naturligtvis inga bromsljus (Linjen bara rör sig 3mph, så vem bryr sig, eftersom detta är tomgångsvarvtalet i första).

Kille som är cirka 47 i en Merc CLK430 cabrio drar tillsammans mig att säga att jag inte har några bromsljus. Jag sa att jag inte har en indikator som säger en ljus är ute (Praktiskt taget alla tyska bilar, inklusive hans Merc, har det). Han håller upprepar att jag inte har några bromsljus. Det klickar slutligen för mig.

"Det är en MANUAL! Jag har inte ATT ANVÄNDA BROMSAR! Kolla på!"

Dra fram och tryck på bromspedalen. Och Gud sade "Varde bromsljus" och det fanns bromsljus.

Share This Post