Index / Standard / Som invandrare och tid, och tid, och tid;

Share This Post

Standard

Som invandrare och tid, och tid, och tid;

Min familj och jag var tvungen att tillbringa en extra vecka i Sydafrika väntar på våra gröna kort eftersom någon på FBI: s mest efterspanade lista hade ett förnamn som var densamma som pappas andra namn (plus hans efternamn var samma som vårt). FBI

Advertisement

Min familj och jag var tvungen att tillbringa en extra vecka i Sydafrika väntar på våra gröna kort eftersom någon på FBI: s mest efterspanade lista hade ett förnamn som var densamma som pappas andra namn (plus hans efternamn var samma som vårt). FBI hade att kontrollera att min pappa var inte den personen, satt vi i en vecka oroande att vi inte skulle tillåtas återvända till USA på grund av detta. Detta är vad invandrare utsätts för så prövning processen är redan ganska omfattande.

Gud dammit ... Jag gillar inte sekreterare Clinton i minst hon ska göra och säga något att bli vald och det är därför hon inte skulle väljas, men Drumpf man ... fan det fitta.

Share This Post