Index / Standard / Tankar om arbete och B5 A4

Share This Post

Standard

Tankar om arbete och B5 A4

Den hemlös person som var i hela dagen igår med en påse med skräp i släptåg kom inte tillbaka men hans lukt och lukten av sopor kvar. En kille igår var mycket i någon fri medborgare saker som han läste på Internet. Det gjorde ont mina öron att lyssna

Advertisement

Den hemlös person som var i hela dagen igår med en påse med skräp i släptåg kom inte tillbaka men hans lukt och lukten av sopor kvar.

En kille igår var mycket i någon fri medborgare saker som han läste på Internet. Det gjorde ont mina öron att lyssna på dumhet av det hela. En unik egenskap hos dessa fria medborgartyper är att de berätta för alla om deras dumma saker.

Jag ska komma till saken på några av mina avdelningar webbdesign.

De parkeringsplatser som jag gå igenom där jag parkera till jobbet är på det hela taget inte så imponerande och de mest intressanta bilar är:

Min Porsche 944 (ja jag är partisk), en 2000-talet Ford Thunderbird (jag tror att dessa saker ser stilrena), Mercedes C230 Kompressor lucka med en Manuel i klarröd, någon sorts utmanare, E39 540i.

I närheten men det finns en parkeringsplats som regelbundet har en Z3 coupe, en icke garage drottning huggorm, Porsche 911 och en Jaguar F-Type. Kanske en e36 m3 liksom.

I en icke arbets not. Som många av er vet att min fru har inte så imponerad av tre bilägande, men min tanke mönster på senare tid är, tänk om det var en annan tredje bil? Specifikt en B5 A4 Avant med 2,8 och en manual. Som från vad jag förstått är det närmaste man kan tillförlitlig en Audi A4 kommer att få, särskilt om du hittar en 12v, men de i praktiken inte existerar såvitt jag kan berätta. Ingenting ren mycket nära oss, det här ser en bra men är 200 miles away:

Share This Post